İki defa “Uluslararası Yılın Ticari Aracı” ödülüne sahip olan, Fiat Doblo Cargo Van gerçekten iyi bir övgüyü hak ediyor.

İlk, biraz tuhaf görünümlü olan Doblo Cargo, 2000 yılında geldi. Ancak 2006’da gelen bir makyajın ardından Uluslararası Yılın Van tacını aldı. Doblo, 2011 yılında yine Yılın Uluslararası Ticari Aracı seçildi.

Doblo Cargo Van Sürekli Güncel Kaldı

Fiat, 2015 yılında Doblo Cargo’yu Türkiye küçük kamyonet pazarındaki payını artırmaya yardımcı olmak için revize etti.

En son yeni tasarımı, Fiat Doblo Cargo’ya, revize edilmiş farlar ve oyulmuş bir kaputla ve doldurulmuş daha geniş bir ızgarayla daha akıllı bir güzel kazandırıyor. Ancak yine de güzel demekte zorlanıyoruz.

EU6 motorların benimsenmesiyle, 95hp sunan 1,4 litrelik benzinli bir motorla başlıyor. Ayrıca, 95 hp 1.3 litrelik bir ünite ile MultiJet II dizel seçeneği de bulunmaktadır. 105 hp veya en yüksek 120 hp’lik 1.6 litrelik MultiJet II bulunuyor.

Fiat’ın Doblo Cargo, kamyonet pazarında en geniş taşıma kapasitesine sahip araçlardan biridir. Alçak ve yüksek tavanlı modellerin kısa ve uzun dingil açıklığına sahip versiyonları, ikinci oturma sırasına sahip Combi varyantları ve Work-Up pick-up modeli vardır.

En büyük Doblo Cargo van, 5.0 metreküplük bir yük hacmi üretmek için uzun dingil mesafesini yüksek tavanla birleştiren XL modelidir. 1,005 kg’lık maksimum taşıma kapasitesiyle birleştiğinde, mükemmel bir van ortaya çıkar.

Yükleme Alanı Oldukça Geniş

Yükleme alanına erişmek için, tek bir sürgülü kapı ve ya iki yan kapılı olarak mevcuttur. Ayrıca iki arka kapı veya bir kaldırılabilir bagaj kapağı arasında seçim yapabilirsiniz.

Sektördeki en kapsamlı standart güvenlik kiti listesine sahip değildir. Ancak lastik basıncı izleme ile birlikte opsiyon listesinden yolcu ve yan hava yastıkları eklenebilir. Bununla birlikte, tüm modellerde uzaktan merkezi kilitleme ile birlikte gelir

Doblo Cargo VAN için en önemli satış noktalarından biri arka süspansiyon sistemidir. Bu, ağır yük taşıma talepleriyle başa çıkmak için uyarlanmış bir kurulumdur.

Motor bölümünde, 1.3 litrelik MultiJet, bu boyutta bir vanda bulacağınız en küçük dizeldir. Fiat, Doblo’nun dizel motor serisinde iyileştirmeyi geliştirmek için çalıştı. 95 hp 1.3 şehir içi çalışma için iyidir.Büyük mesafeleri kat edecekseniz, 1,6 litrelik MultiJet II daha iyidir. Tork ve güç Euro 6 ile 105bhp ve 300Nm’ye veya 120hp ve 320Nm’ye yükseldi. Bu, tam yüklü olduğunda bile daha büyük motora gerçek çekme gücü sağlar.

1.6 litrelik modellere takılan 6 vitesli düz şanzıman, 1.3 litrelik 5 vitesliden daha iyidir. Daha hafif ve daha az çentikli ve yüksek hızlarda daha rahattır.

İKİNCİ EL DOBLO İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here