Renault Trafic van 2001 yılında üretime başlandı. Opel Vivaro ile ortak bir girişimde inşa edildi. Kısa dingil mesafeli (SWB) alçak tavanlı panelvandır. SL, yüksek tavanlı, SH, uzun dingil açıklığı olarak belirlenmiş ürün yelpazesi oldukça basittir. Ek olarak, tümü alçak tavanlı ve kısa dingil mesafeli altı koltuklu mürettebatlı minibüs modelleri bulunmaktadır.

Modeller, 2,700 kg, ’27’ ve 2,900 kg, ’29’ olarak adlandırılan iki brüt ağırlık seçeneğiyle mevcuttur. Standart donanım olarak, panel vanlar için tam çelik bir bölme, altı vitesli şanzıman, çift yolcu koltuğu, yan yükleme kapısı, ayrıca yüksekliği ayarlanabilir direksiyon simidi ve sürücü koltuğu içerir. Opsiyonel olarak bir Quckshift6 otomatikleştirilmiş şanzıman mevcuttur.

Trafic Van Oldukça Güvenlidir

Elektronik Denge Kontrolü (ESC) standart bir donanım değildir. Trafic van ‘ın güvenilirlik konusunda karma bir üne sahip olduğu görülüyor. Quickshift6 otomatikleştirilmiş şanzımanla ilgili, debriyaj çalıştırıcı mekanizmasıyla ilgili, düzeltilmesi pahalı olabilen sorunlara dair raporlar var. Otomatikleştirilmiş şanzıman, debriyaj çalıştırma sistemine sahip altı ileri manuel şanzımana dayanıyor. Böylece sorunların nedeni bu gibi görünüyor.

2006 yılında yeni bir motor yelpazesi piyasaya sürüldü. Çoğu rakiple karşılaştırıldığında nispeten mütevazı güç çıkışlarına sahipler. Ancak bu, minibüsü ne için kullanmayı planladığınıza bağlı. Az ağırlık taşıyacaksanız 90bhp yeterlidir.

Uzun mesafe ve yüksek taşıma yükü işi için 115bhp varyantı işe daha uygundur. Ancak Mercedes Vito, Peugeot Expert ve VW Transporter’ın daha güçlü rakip versiyonları mevcuttur. Yine de, Trafic iyi bir sürüş ve yol tutuşu ile sürmek için hoş bir araçtır.

İç Mekanı Oldukça Kullanışlıdır

Trafic’in iyi noktalarından biri, ilk van iç mekanlarından biri olan kabinin tasarımıdır. Ayrıca Büyük kapı cepleri ve koltukların altındaki saklama yerleri gibi öğelerle saklama alanı iyi düşünülmüş görünüyor.

En çok tercih edilen panelvanlardan biri olan Trafic, iyi bir sürüş pozisyonu sunar. Direksiyon simidi yalnızca erişim için ayarlanabilir olmasına rağmen, sürücüye doğru açılıdır. Ayrıca geniş bir ayar aralığı sunar. Bu nedenle her boyuttaki sürücüye uymalıdır. Gösterge açık ve sürücünün önünde konumlandırılmış.

İKİNCİ EL TRAFİC VAN İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here