Renault Talisman 2021: Yenilikçi Sedan

0
2162
Renault Talisman 2021

Renault Talisman 2021 yeni ve konforlu iç yaşam alanıyla rahat ve keyifli bir yolculuk deneyimi sunuyor. Geniş gövde yapısı, dinamik hatları ve keskin çizgileriyle modern bir tasarıma sahip olan Renault Talisman 2021 yeni nesil teknolojileri ve donanımlarıyla ön plana çıkıyor. 

Konforunuz ve Güvenliğiniz İçin Bütün Detaylar Düşünülmüş 

Yeni nesil teknolojileri ve donanımları ile ön plana çıkan Renault Talisman 2021 sürüş asistanları ve konfor ekipmanları ile rahat ve konforlu bir yolculuk deneyimi yaşatıyor. Kaliteli malzemelerin kullanıldığı geniş iç yaşam alanı, panoramik cam tavan ve fonksiyonel özellikler yolcuların özel hissetmesini ve yolculuktan keyif almasını sağlıyor.

Opsiyonel olarak sunulan 4 Control sistemi dört tekerlekten çekiş sağlayarak otomobilin her türlü yol koşulunda yola güçlü bir şekilde tutunmasını ve performanslı bir şekilde hareket etmesini sağlıyor. 4 Control sistemi ile gelen elektronik süspansiyon sistemi otomobilin tüm yol koşullarında stabil kalmasını sağlayarak yolcuların çok daha konforlu bir yolculuk deneyimlemesini sağlıyor.

Renault Talisman 2021

9 inç büyüklüğündeki multimedya ekranı akıllı telefon desteği ve navigasyon yazılımıyla teknolojik bir deneyim sunuyor. Farklı grafikleri ve modları bulunan multimedya sistemi sunmuş olduğu özelleştirilebilir seçeneklerle sürücünün kendi isteklerine göre kişiselleştirebilmesini sağlıyor. Head up display sistemi sayesinde sürücü otomobilin önemli verilerini sürüş esnasında ön camda bakış açısında görebiliyor.

Isıtma ve soğutma desteği bulunan elektrikli hafızalı koltuklar farklı hava koşullarında sürücü ve yolcuların rahat hareket etmesini sağlıyor. Bel desteği ve masaj özelliği bulunan ön koltuklar özellikle uzun yolculuklarda sürücünün yorgunluğunu atabilmesine ve rahatlamasına yardımcı oluyor. Deri döşeme ile kaplanmış koltuklar otomobilin iç mekanına sportif bir görünüm kazandırıyor. Çift bölgeli otomatik dijital klima sağladığı güçlü iklimlendirme sayesinde yolcuların aşırı sıcak ve soğuklarda bile rahat etmesini ve ısının stabil kalmasını sağlıyor.

Derinlik ve yükseklik ayarı bulunan direksiyon ergonomik yapısı ve elektronik desteğiyle kolay hareket imkanı sunuyor. Üzerine yerleştirilmiş kumandalar sayesinde otomobilin bilgi ve eğlence sisteminin kontrol edilebildiği deri direksiyon rahat bir sürüş deneyimi sunuyor.

Renault Talisman 2021

Güvenlik Her Şeyden Önce Gelir

Şerit takip asistanı ve şerit değişim uyarı sistemi sürücünün olası şerit ihlallerinde sesli uyarı vererek otomobilin kendi şeridine geçmesini sağlıyor. Mesafe takip sistemi otomobilin öndeki araçlarla arasındaki güvenli mesafeyi kaybettiğinde uyarı vererek sürücünün haberdar olmasını sağlıyor. Acil durum fren sistemi otomobilin önüne aniden atlayan ve duran nesneleri algılayarak aracı durduruyor ve kazaları önlüyor.

Geri görüş kamerası, park sensörleri ve park asistanı sürücünün park alanlarında rahat hareket etmesine yardımcı oluyor. İleri seviye eller serbest park sistemi otomobilin kendi kendine park etmesini sağlıyor.

Led matrix adaptif ön farlar otomatik olarak ışık şiddetini ayarlayarak karşı şeritten gelen sürücüleri rahatsız etmeden yüksek bir görüş mesafesi yaratıyor. Led farların sunduğu yüksek görüş mesafesi sürücünün gece yolculuklarında ve kötü hava şartlarında rahat ve güvenli şekilde hareket etmesini sağlıyor.

608 litre hacime sahip olan geniş bagaj bölgesi sunmuş olduğu taşıma alanı ve kapasitesiyle yolculuk esnasında ihtiyacınız olduğu kadar yükleme yapabilmenizi sağlıyor. Elektrikli bagaj kapağı, tampon altında bulunan sensörler sayesinde yolcuların ellerinin dolu olduğu durumlarda ayaklarını sensöre uzattıklarında otomatik olarak açılıyor.

Renault Talisman 2021 karartılmış camları, animasyonlu led arka stopları, 18 inç jantları ve krom detaylarıyla oldukça sportif bir görünüme sahip.

Yakıt Tüketimi ve Performans – Renault Talisman 2021 

Renault Talisman 2021 verimli ve teknolojik benzinli motor seçeneğiyle satışa sunuluyor. Özel olarak geliştirilen bu motor mümkün olduğunca az yakıt tüketerek performanslı bir sürüş deneyimi sunuyor.

Çift kavramalı otomatik şanzıman seçeneğiyle beraber gelen 1,3 litre turbo benzinli motor 160 hp güç ve 270 nm tork üretiyor.  0-100 hızlanmasına 8,9 saniyede ulaşan otomobil maksimum 210 km hıza çıkıyor. Boş ağırlığı 1495 kg olan araç şehir içi kullanımda 7 litre, şehir dışı kullanımda 4,8 litre ve karma kullanımda ortalama 5,6 litre yakıt tüketim değerlerine sahip. EDC şanzımanla birlikte seri ve pratik bir sürüş sağlıyor.

Start stop teknolojisi kullanılan otomobil yeni nesil Euro 6 motoru sayesinde verimliliği ve performansı bir arada sunuyor.

Renault Talisman 2021 Fiyatları

Renault Talisman 2021 modeli 610.900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 

Talisman İlanları 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here