Renault Trafic Van Türkiye’de satışta olan en iyi orta büyüklükteki vanlardan biridir. Makyajlı Trafic ilk olarak 2014’te satışa çıktı. Ayrıca 2019’da gelen makyajla yeni dizel motorlar eklendi ve Trafic’in görünümünü ve teknolojisini güncelledi.

Genel olarak, minibüsün boyutları değişmedi. Business, Business + ve Sport donanımları ile satışa sunuluyor.

Renault’un C şeklindeki LED gündüz farı güzel bir görünüm oluşturuyor. Dolu donanımlı Trafic alırsanız, LED gündüz farı ile gelir. Ayrıca daha güzel bir görünüm için panjurda krom kaplama sunulur.

Trafic Van Yeniliklerle Geldi

Renault’nun otomobil serisindeki en yeni bilgi-eğlence sistemlerini de trafic van’a ekledi. R-Link ve Media Nav sistemleri de dahil. Bu nedenle Android Auto ve Apple CarPlay uyumludur.

Arkada, yükleme alanı değişmedi. Panel van iki gövde uzunluğunda ve iki tavan yüksekliğinde geliyor. Bu nedenle kargo hacmi 3,2 metreküp ila 8,6 metreküp arasında değişiyor. Yükleme olanağı, ikiz yolcu koltuğunun altındaki bölmede bulunan bir kapak sayesinde 4,15 metre uzunluğa ulaşıyor. Ayrıca daha fazla koltuğa ihtiyacınız varsa, Trafic Crew, Trafic Passenger ve Space Class alabilirsiniz.

Trafic trim seviyeleri Business, Business + ve Sport’tur. Tüm modellerde Bluetooth’lu bir DAB radyo, ESC stabilite kontrolü, tam çelik bir bölme, uzaktan merkezi kilitleme ve solda bir kayar yan kapı bulunur. Business +, klima, arka park sensörleri, akıllı yükleme bölmesi ekler. Sport modellere ek olarak alaşım jantlar, dokunmatik ekranlı navigasyon ve hız sabitleyici ile gelir.

Bagaj Hacmi

Standart Trafic van için toplam 4.999 mm uzunluk, piyasadaki daha uzun minibüslerden biri olduğu anlamına gelir. Bu, standart panelvanın arkada 5,2 metreküp kargo hacmine sahip olduğu anlamına gelir. Bu, en küçük Trafic’in üç Europallet veya 11 standart alçı levha taşımasına olanak tanır.

Dahası, Renault, Business + ve üzeri modellerde özel bir ‘bölme üzerinden yükleme’ içerir. Bu, temelde biri yolcu koltuğunun arkasındaki bölmede zemin seviyesindedir. Diğeri yolcu koltuğunun altında olmak üzere 2 kanattır. İlkini açın ve 2,94 m’ye kadar uzunluğa sahip tahtalar veya borular yerleştirilebilir. İkinciyi açarsanız 3,75 m’niz olur. Maksimum yük uzunluğu sınıfının lideri 4,15 m’dir.

İKİNCİ EL TRAFİC VAN İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here