Beşinci nesil Volkswagen Transporter van T5, iki gövde uzunluğu ve üç tavan yüksekliği seçenekleriyle mükemmel bir panelvandır. Aralarından seçim yapabileceğiniz tek bir motor seçeneği var. O da 2.0 litrelik TDI common-rail dizel. Ancak beş farklı güç çıkışı ile sunuluyor. 83bhp, 100bhp ve 112bhp versiyonları, beş vitesli bir manuel şanzımana sahiptir. 138bhp ve 176bhp modelleri standart olarak altı ileri manuel şanzımana sahiptir. Ayrıca VW DSG çift kavramalı otomatik şanzıman opsiyonu da bulunmaktadır. 4MOTION dört tekerlekten çekiş ise yüksek güçlü versiyonlarda mevcuttur.

Transporter Van Farklı Gövde Stillerinde Mevcut

Transporter’un açık gövdeli versiyonları da vardır. İnsanları ve malzemeleri taşımasına izin veren, katlanabilir ikinci bir sıra koltuk sunuyor. Bu da sahiplerin yapacakları işlere en uygun yükleme bölmesi sunuyor. Kamyon kasasına sahip, çift kabinli bir pick-up modeli de vardır.

Geniş Bagaj Hacmine Hakim

Transporter Van 5,8 metreküpten 9,3 metreküpe yükselen kapasitelere sahiptir. Normal Transporter van, şehir içinde sürüşü kolaylaştıracak kadar kompakttır. Ayrıca kutu boyutları sayesinde kısa dingil mesafeliler iki Europallet alır. Ayrıca daha uzun modeller üç tane alır. 566 mm’lik düşük zemin yüksekliği, Ford Transit Custom (534-583 mm) ve Mercedes Vito (556-562 mm) ile karşılaştırılabilir. Şaşırtıcı bir şekilde, Transporter’ın 4MOTION dört tekerlekten çekişli versiyonlarında zemin daha yüksek değildir. Ancak bu modeller daha az yük alıyor. 4×4 modelini seçen Van kullanıcıları, güçlü off-road yeteneği için bu seçeneği seçeceklerdir. Kötü hava veya zorlu arazi koşulları, bir Transporter 4MOTION ile işi yapmanızı engellemeyecektir.

83 beygir, düşük güçlü Transporter bile sürmek bir zevktir. Bu kamyonet, emrinizde ne kadar fazla güce sahip olursanız o kadar iyi olur. Aslında, 176bhp BiTDi ikiz turbo modeli çok fazla güçlüdür. Yasal sınırlar içinde kalmak için gaza nazik davranmanız gerekiyor. Düz şanzımanlar gayet iyidir. Ancak daha yüksek güçlü kamyonetler altı vitesli bir manuel şanzımana sahiptir. Mükemmel yedi vitesli DSG otomatikleştirilmiş şanzımanı kullanmak bir zevktir. Transporter, uzun mesafeli otoyol yolculuklarında şehir içinde olduğu kadar yeteneklidir.

İKİNCİ EL TRANSPORTER VAN İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here