Audi Activesphere konsepti için halkanın son parçası da tamamlandı ve yeni bir teaser geldi. Şirket, gelecek konseptini belirleyen tasarım fikirlerini sergilemek amacıyla konsept bir araç için uzun süredir mesai harcıyor. Bu konsept ile alakalı daha önce üç farklı model ise görücüye çıktı. Sırada ise dördüncü konsept araç var. Bu bağlamda ise 26 Ocak tarihinde Audi Activesphere coupe-SUV konsepti kendisini gösterecek. Bu tarihe kadar elimizde olacak olan tek teaser ise paylaşıldı. Fakat bir teaser gelmiş olsa bile elde henüz net bir bilgi bulunmuyor. Fakat bu teaserdan çıkartabileceğimiz üzere yeni konsept modelde kırmızı bir iç mekan bizleri bekliyor olacak. Konu ile ilgili tüm detayları ise siz değerli okuyucularımız için derledik.

Audi Activesphere Konsepti Son Halkasını Bekliyor

Alman otomobil üreticisi Audi, Activesphere konsepti için 26 Ocak tarihinde yeni konsept coupe-SUV modelini görücüye çıkartacak. Şirket önümüzdeki ay çıkacak olan bu konsept modeli ise açık havada eğlenen insanlar için özgürlüğün tanımı olarak nitelendiriyor. Model, şık ve sportif şekli, yüksek süspansiyonları ve agresif arazi lastikleri ile oldukça ilgi çekici olacak gibi de duruyor. Ayrıca bu konsept araç, önceki araçlar gibi tamamen elektrikli olarak gelecek.

Audi Activesphere Konsepti

Şirket ilk konseptini Skysphere adıyla Ağustos ayında tanıtmıştı. Bunun ardından ise Eylül 2021 tarihinde markanın Grandsphere konsepti karşımıza çıkmıştı. Grandsphere’nin ardından birkaç ay sonra ise Urbansphere kendisini bizlere göstermişti. Hatırlayacağınız üzere bu konsept olağanüstü geniş bir iç mekana sahip olarak bizleri adeta büyülemişti. Sıradaki halka Activesphere konsepti ise 26 Ocak 2023 tarihinde bizlerin karşısına çıkacak. O zamana kadar ise bu teaser ile yetinmekten başka çaremiz yok. Bakalım bu model de diğer konsept modeller gibi bizleri büyülemeyi başarabilecek mi?

Satılık Tüm Audi Modellerini İnceleyin

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here