Dünyaca ünlü tasarım stüdyosu Porsche Design, Porsche 911 GT3’ün egzozundan ilham alarak yeni bir hoparlör tasarladı. Porsche’den hayran bırakan yeni hoparlör sistemi Porsche 911 GT3’ün egzozundan yapıldı.

Porsche Egzoz Görünümlü Ses Sistemi

Porsche, oldukça ilginç bir ürün geliştirdi. 911 Soundbar 2.0 Pro ismi verilen bu cihaz bir hoparlör. Gelin hep beraber Porshce Design’ın değişik bir tasarıma sahip olan bu cihazının özelliklerine birlikte göz atalım.

12.000 $ Dolarlık Ses Sistemi

Porsche 911 egzozundan ses sitemi

Birçok dikkat çekici özelliğe sahip olan yeni hoparlör, Porsche 992 GT3’ün egzozundan ilham alınarak oluşturulmuş. Porsche 992 GT3’ün egzozundan esinlenilerek oluşturulan bu cihazın fiyatı 12.000 dolar olacak.

Porsche Soundbar 2.0 sistemi parlak ve mat renk seçeneklerinde siyah egzoz uçlarıyla gelecek. Porsche’den hayran bırakan yeni hoparlör sistemi üretimi 500 adet ile kısıtlanacağı belirtiliyor.

Tarafımızca pekte kullanışlı bir ses sistemine benzemese de yıllarca özel seri ses sistemi olarak kalacak. Soundbar 2.0 Pro, 4K uyumlu HDMI bağlantı noktaları, Bluetooh 5.0, Spotify Connect, Apple AirPlay, Google Chromecast, 300W sistem gücü gibi özelliklere sahip. 2.1.2 Dolby Atmos çevresel ses özellikli hoparlörün oldukça ağır olduğunu da belirtmeden geçmemek gerek. Şirkete göre cihaz yaklaşık 65 kilogram ağırlığında olacak.

Ön siparişlerin şimdiden başlatan şirket, teslimatların 1 Ocak 2023’te başlayacağını belirtiyor. Kur fiyatlarından dolayı ülkemizde fiyatı yüksek gelse de yıllarca özel bir ses sistemi olarak garajınızda kullanabilirsiniz.:) Peki ya siz yeni ses sistemini nasıl buldunuz?
 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here