Bu, Alex Zanardi’nin CART unvanlarını 1997 ve 1998’de Honda ile anmak için inşa edilen 51. ve son Zanardi Edition Acura NSX ‘dir. Bu sürüm ile birlikte şimdi araca yeni özellikler ve parçalar eklenmiş, boya yapılmış ve bir takım işlemlerden geçmiştir. Acura NSX Zanardi sürümü gelmeden önce Superbike şampiyonu Miguel Duhamel tarafından son yirmi yılda 12.000 milden (19.300 km) daha az sürülmüştür.

Acura NSX Zanardi Sürümü şimdi Bring a Trailer aracılığıyla açık artırmada satılıyor. İsterseniz sizde bu araca hemen bir teklif verebilirsiniz.

Araç Dış Tasarımı

Alüminyum kaporta Yeni Formula Kırmızısı ile tamamlandı ve açılır farlar yukarıda yükseltilmiş konumlarında gösteriliyor. Tüm Zanardi Edition NSX modelleri Yeni Formül Kırmızısı ile kaplanmıştır. Aynı zamanda sabit bir tavan, hafif arka spoyler, BBS jantlar, manuel kremayer direksiyon ve hafif bir bataryaya sahiptir ve normal bir modele (O dönemin NSX-T’si) kıyasla ağırlığı yaklaşık 149 lbs (68 kg) azaltılmıştır.

 

Acura NSX Zanardi Sürümü dış tasarım

Diğer güzellikler arasında önde 16 inç ve arkada 17 inç ölçülerinde dövme BBS alaşımlı Jantlara sahip. Normal NSX’ten daha sert bir süspansiyon ve tüm tekerleklerde havalandırmalı rotorlara sahip NSX markalı kaliperler yer alıyor.

Araç İç Tasarımı

Onyx renkli iç mekana geçerken, elektrikli ayarlanabilir koltuklar, kontrast oluşturan kırmızı dikişler ve siyah iç halılar için mikro süet ekleri var. Orta konsol, fabrika standartlarında bir kaset stereo sistemi içeriyor. Aynı zamanda ek olanaklar arasında klima, elektrikli camlar ve kapı kilitleri var. Titanyum vites topuzu ve deri kaplı direksiyon simidi gibi artılara sahiptir.

Acura NSX Zanardi Sürümü İç Tasarım

Enstrümantasyon, soğutma suyu sıcaklığı, yağ basıncı, voltaj ve yakıt seviyesi göstergeleri mevcut. Bunun yanı sıra 9k-rpm takometre ve 180 mph (~290 km/h) hız göstergesi içerir. Altı basamaklı mekanik kilometre sayacı 12k milin ( ~ 193.13 km ) altında gösterir.

Araç Performans Özellikleri

Performansa gelince, Acura NSX Zanardi Sürümünde 290 beygir gücünde ve 224 lb-ft ( 303 Nm ) tork için yeterli gerekliliği sağlayan 3.2 litrelik bir V6 VTEC birimi mevcuttur. Güç ise arka tekerleklere fabrikada sınırlı kaymalı diferansiyel ile donatılmış altı ileri manuel transaks aracılığıyla gönderilir.

Acura NSX Zanardi Sürümü Araç Performans Özellikleri

Acura NSX Zanardi Edition, yeni hali 84.745 $ ‘a mal oluyor ve bu detaylandırılmış örnek arabanın bundan çok daha fazlasına satılması bekleniyor.

Fotoğraf Galerisi

İkinci el Honda araba ilanları için tıklayınız

2 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here