Güncellenmiş 2022 Mini Hardtop ve Convertible modelleri daha iyi görünüyor. Yeni güncellemeler ile daha standart kitlere sahip ve 500$ (3600TL) daha pahalı olacaklar.

Güncellenen Miniler Önümüzdeki Yaz Satılacak

2022 Mini Hardtop ve Convertible serileri 2022 için bir seri güncelleme alıyor. Yeni görünümü revize edilmiş ön ve arka kısımları içermekte ve yeni standart özellikleri bulunuyor. Fiyatlandırma 23.750 dolardan başlıyor ve güncellenen Mini’ler bu baharda satışa sunulacak

2022 Mini Hardtop ve Convertible modelleri, 2022 için olacak yenilenme sayesinde daha iyi görünecek ve  daha fazla güzellik sunacak. Daha keskin tasarım ve yeni standart ve isteğe bağlı özelliklerle, iki ve dört kapılı Cooper, Cooper S, JCW ve Electric modelleri bu bahar biraz daha yüksek başlangıç ​​fiyatlarıyla satışa sunulacak.

Dış Tarafta Dikkat Çeken Değişimler Var

Ön kısmı açık ağızlı görünümden kurtulması için ızgarada bulunan silindir gömleği önceki siyah rengin yerine ten rengi olarak değiştirildi. Arka panel S ve JCW modellerinin agresif görünümlü bir difüzöre sahip olarak revize edildi. Bir Mini’ye yakıştığı gibi, yeni renkler ve çok renkli bir tavan uygulaması seçeneği de dahil olmak üzere birçok yeni özelleştirme seçeneği var. LED farları artık standart hale getirilmiş durumda.

İç Tarafta Da Durum Farklı Değil

İç tarafta ise dijital  gösterge serisi  8,8 inç dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemi yeni standartlar ve gösterge paneli düzeni yeni hava delikleri ile ince dokunuşlar ile revize edildi. Araçta uydu radyosu da standarttır ve navigasyon seçeneğini seçerseniz Apple CarPlay kullanabilirsiniz. (Android Auto hala sunulmamaktadır). Şeritten ayrılma uyarısı, yeni standart bir sürücü destek özelliği iken, uyarlanabilir hız sabitleyici dahil diğerleri isteğe bağlı olarak kalmıştır.

Base Cooper, 134 hp turbo şarjlı 1.5 litrelik üç silindirli, S 189 hp turbo 2.0 litrelik dörtlü ve JCW daha güçlü 228 hp 2.0 litrelik turbo dörtlü ile birlikte Motorlar ve şanzımanlar aynı kalmıştır.

Mini Cooper SE, 181 beygirlik bir elektrik motoruna ve EPA tarafından tahmin edilen 177 km menzile sahip. Yapılandırmaya bağlı olarak altı ileri vitesli manuel şanzıman çoğu modelde standarttır. Yedi vitesli çift kavramalı otomatik veya sekiz vitesli otomatik şanzıman seçenekleri isteğe bağlıdır.

Güncellenen 2022 modelleri Mart ayında üretime başlıyor ve kısa süre sonra bayilere ulaşması bekleniyor.

 İkinci El Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here