Mercedes-Benz A Serisi 2022 Yılı İçin Makyajlanıyor!

Alman üreticiyi kompakt premium C segmentinde temsil eden A-Serisi, 2022 yılı için elden geçiriliyor. Geçtiğimiz günlerde yeni C-Serisi’ni tanıtan Mercedes-Benz, ürün gamının giriş seviyesinde konumlandırdığı A-Serisi için de bir güncelleme yapacak. 2022 yılında satışa sunulması beklenen modelin test sürüşleri, carscoops adlı sitenin casus fotoğrafçıları tarafından görüntülendi. Yeni A-Serisi kısmi bir kamuflaj ile test sürüşlerini gerçekleştiriyor.

2022 Mercedes-Benz A Serisi

2022 Mercedes-Benz A Serisi İçin Radikal Bir Güncelleme Beklenmiyor

Fotoğraflardan da anlaşılacağı üzere Mercedes-Benz’in A Serisi’nde pek de fazla bir şey değiştirmesi beklenmiyor. Ön ızgarasındaki kamuflajdan da anlaşılacağı üzere, ön yüzde bir değişim olacağı düşünülüyor. Ön ızgara tasarımının güncel versiyondan farklı olarak klasik diyebileceğimiz yatay çizgilerden oluşan bir şekle sahip olabileceğini söyleyebiliriz. Ek olarak logonun içine bir sensör gizlenebilir. Kokpitte ise güncellenmiş bir multimedya sistemi ile karşılaşılabilir.

2022 Mercedes-Benz A Serisi

Motor Seçeneklerinin Değişmesi Beklenmiyor

Motor seçenekleri noktasında ise güncel versiyondaki seçeneklerin devam edeceği düşünülüyor. Bu da dizel, benzinli ve hibrit motorların 2022 A-Serisi ile sunulacağını gösteriyor. Bu noktada 116 beygir ile 190 beygir aralığında dizel motor üniteleri, 109 beygir ile 421 beygir aralığında değişen benzinli motor üniteleri bizi bekliyor olacak. 421 beygirlik versiyon tahmin ettiğiniz gibi A45 S AMG ile beraber gelecek. Farklı bir hibrit motor geliştirilmezse, A250e plug-in hibrit de satışa sunulmaya devam edecek gibi gözüküyor.

2022 Mercedes-Benz A Serisi

İkinci el satılık Mercedes-Benz A-Serisi ilanları

Mercedes-Benz A 180d AMG 2018 İncelemesi

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here