Porsche , Macan’ın “SUV segmentinin spor arabası” olduğunu iddia ediyor; Bu tam anlamıyla bir spor otomobil değil, ancak Macan kesinlikle bugün satışta olan en iyi spor SUV’si olduğunu gerçeğini değiştirmiyor. Dört tekerlekten çekiş, çok fazla yol tutuşu olduğu anlamına gelir. Bu nedenle yol koşulları ne olursa olsun güçlü bir performans sergilerken, standart olarak sunulan yedi vitesli PDK çift kavramalı otomatik şanzıman, Macan’ın sürüşü güzel ve rahat bir otomobil olduğu anlamına gelir.

Macan, bazı rakipleri kadar büyük ve pratik değildir. Ancak yolda hızlı ve sürmesi çok  eğlencelidir. Ayarlanabilir amortisörleri ile tercih ettiğinizde Porsche, yüksek kaliteli bir his verirken ve ayrıcalıklı, lüks bir imaj sunarken bol miktarda konfor sunuyor.

Macan’ın atası Cayenne

Cayenne’in satış başarısından sonra, Porsche Macan’ın lansmanı mantıklı bir adımdı. 2014’ten beri satışta ve kompakt premium SUV paketinin önündeki yerini korumak için 2018’de bir güncelleme yapıldı. Dikkat çekici bir şekilde, Macan, yol tutuşunda  hothatchback’leri rahatsız edebilen bir SUV’dir. Standart dört tekerlekten çekiş ile eşleştirildiğinde kaygan koşullarda bile Macan’ı yolda tutan devasa yol tutuş rezervleri vardır.

Macan opsiyonları

Bununla birlikte, büyük, isteğe bağlı 21 inç jantlar çukurlarda rahatsız etmiyor. Ve Macan’ı arazide kullanmıyorsanız, opsiyon PASM amortisörleri, ve daha pahalı hava yayları tümsekleri filtrelemede etkilidir. 

Porsche Macan ve Macan S 18 inç alaşım jantlar standart olarak gelen, ancak seçim için opsiyonel 19, 20 ve 21 inç versiyonlarının da vardır. Bunlar, otomobilin gövde rengiyle bir eşleşme de dahil olmak üzere çeşitli yüzeylerde mevcuttur. Ancak, bu isteğe bağlı tekerleklerin oldukça fazla bir maliyete neden olduğunu hatırlamakta fayda var. Eğer güzel bir SUV istiyorsanız opsiyon listeniz kabarık olmalı.

Sınıfının en iyisi Turbo döşeme ile bile, deri döşeme isteğe bağlı bir ekstradır. Ancak ‘Konfor’ veya ‘Spor’ koltuklar arasında ücretsiz bir seçim sunuluyor. Başka yerlerde, çoğu Turbo’ya küçük kardeşlerinden ayırmak için zorlanacak. Bunun iyi ya da kötü bir şey olup olmadığı kişisel zevkinize bağlı, ancak abartısız görünümünü oldukça seviyoruz.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here