Zırhlı ve 789 Beygir Brabus Invicto

0
1345
Zırhlı ve 789 Beygir Brabus Invicto

Öncelikle Brabus otomobil satıcısı Bodo Buschmann tarafından 1970 ve 1980’lerde akort sanayinin yükseklikte başında 1977 yılında kurulmuştur. Zırhlı ve 789 Beygir Brabus Invicto . Ayrıca BRABUS adı, BRAckmann ve BUSchmann’ın birleşimidir. Ayrıca Brabus, her şeyden önce Mercedes-Benz W 126’yı dönüştürmesiyle tanınmıştır .

Brabus Mercedes’in orijinal modifiye ve motor servisidir. Normal Mercedes marka otomobilleri fabrika çıkışından alıp farlar iç aksesuarlar motor neon xenon alt parçalar jantlar egzoz ve daha birçok eklenti yapmaktadır.

Özel Bir 3D Yazıcı Kullanılmaktadır

Şirket, Brabus Invicto adını verdiği SUV’yi öncelikle koruma ve eskort görevleri için geliştirdiğini açıkladı. G63’ü zırhlı bir araca dönüştürmek, nasıl yapıldığına bağlı olarak kolay veya zor olabilmektedir. Zırhı , özel olarak  güçlendirilmiş panelleri tamamen monte edilmiş arabaya kaynaklamak yerine tamamen ayırdıktan sonra G-Serisi’ne entegre etmektedir . İlginçtir ki, bazı eklentiler özel bir 3D yazıcı ile yapılmıştır.

Zırhlı ve 789 Beygir Brabus Invicto

Brabus anlaşılır bir şekilde G63’e yapılan takviyelerin bir listesini paylaşmamaktadır; bu bilgiyi yayınlamak, nöbetçilere, keskin nişancılara ve suikastçilere bir hile sayfası vermek gibi olurdu. AK-47’ler de dahil olmak üzere çeşitli ateşli silahlarla vurulmaktan zarar görmez ve 30 kiloluk TNT patlamalarına dayanmaktadır. Ayrıca bir el bombası saldırısında sizi ve misafirlerinizi güvende tutar. Bu yeterli değilse, bir sığınağa yatırım yapmanızı ve bir süre saklanmanızı öneririz 🙂

Fazlasıyla Ağır Bir Koruma

Bir yandan 2,200 kiloluk ağırlık artışı, halihazırda piyasadaki en ağır yeni arabalardan biri olan G’nin ölçeğini yaklaşık 8,400 kilo olarak değiştirdiği anlamına geliyor. Öte yandan Brabus Invicto, bir tank değil, bir SUV gibi hareket etmesini ve kendi ağırlığı altında çökmemesini sağlamak için tüm şasiyi yeniden tasarlamak ve çerçeveyi güçlendirmek zorunda kaldı.

Brabus Invicto

Diğer seçenekler arasında kurşun geçirmez yelek uyumlu ;koltuklar, bir interkom sistemi, yardımcı tavan lambaları, yerleşik bir yangın söndürme sistemi ve ;çift turbo şarjlı 4.0 litrelik V8’in çıkışını 789 beygir gücüne ve 738 ; torka yükselten mekanik yükseltmeler bulunmaktadır.  Tehlikeli bir şeyden kaçanlar, nispeten çıplak bir SUV’da komando tarzı; yuvarlanmayı seçebilir veya deri döşeme, ahşap kaplama ve; tam vücut kiti ile şık bir şekilde kaçabilirler . Her şeyden bağımsız, G63 dışarıdan bakıldığında neredeyse stock bir araç olarak görünmektedir

Son olarak Brabus, Invicto için 354.600 € talep ediyor, ve; 156.450 $’ dan fiyatlandırılan G63 tabanına göre önemli bir artış. Bu çok fazla para, ancak ihtiyacınız olursa, muhtemelen; pazarlık yapacak durumda değilsinizdir.

2.EL OTOMOBİL

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here