Brabus Rocket 900 One Hakkında Her Şey

0
4748
Brabus Rocket 900 One

Alman şirket  Brabus iyileştirme ve modifiye için yeniden harekete geçti ve bu yüzden sedanı hem performans hem de görsel olarak çok daha güçlü, biraz daha alçak ve çok daha geniş  getirerek Rocket super cars yelpazesine ekledi .Brabus Rocket 900 One Hakkında Her Şey.

Brabus, Alman lüks otomobil üreticisi Mercedes-Benz’in modellerini modifiye eden bir şirket. Farklı markalarda Alpina, ABT gibi örneklerini görebildiğimiz bu markaların en ünlüsü şüphesiz ki Brabus’tur.

Rocket 900 One of 10

Adından da anlaşılacağı gibi, dünya çapında 10 adet ile sınırlı olan Rocket 900 One of 10, kısmen rüzgar tünelinde ince ayar yapılmış ve ağırlığı kontrol altında tutmak için karbon fiberden yapılmış tam gövde kiti sayesinde kontrolü kaybetmek imkansız .Brabus, daha büyük motora hava beslemek için ızgaraya oyulmuş hava girişlerinin gerekli olduğunu ve ön ayırıcının ön aksın yüksek hızlarda kaldırma eğilimini azalttığını kaydetti; sonuçta o bir uçak değil.

Havalı süspansiyon, sırasıyla Comfort ve Sport olarak adlandırılan ;iki sürüş modunda 900’ün sürüş yüksekliğini yaklaşık bir inç azaltır. Yüksek hızda stabiliteyi artırmak için son derece ;geniş olan ve karbon fiber aero disklerle donatılmış tekerleklere özel önem verildi. Son olarak, tüm krom dış kaplama gövde ile; aynı renge boyandı ve Brabus amblemleri üç köşeli yıldızın yerini aldı.

İçeride daha çok gövde renginde parçalar bulunmaktadır; , anahtarlardan çerçevelere kadar uyumlu aksesuarlar bulunmaktadır. Brabus ayrıca elmas dikişli döşeme eklemişitr, ancak müşterileri stilistleriyle çalışmaya ve kabini tam özelliklerine göre yapılandırmaya teşvik ediyor. Yukarıdaki resimlerde gördüğünüz şey, sipariş vererek alabileceğiniz aksuarlar değildir.

Görsel değişiklikleri sevseniz de sevmeseniz de, Brabus’un ayarlama sürecini rakiplerinin çoğundan bir adım daha ileri götürdüğünü inkar etmek zor. Strok ve çapı artırarak standart 4.0 litrelik V8’in 4.5 litrelik bir versiyonunu tasarladı.

Buzdağının Sadece Görünen Kısmı

Bu buzdağının sadece görünen kısmı. Motorda yapılan değişikliklerin listesi ayrıca bir çift daha güçlü; turboşarj, yakıt dağıtım sistemindeki yüksek basınç pompaları, bir ;ram-hava giriş sistemi ve yeniden kalibre edilmiş bir ECU içerir . Hala dört tekerleği 4Matic+ sistemi; aracılığıyla döndüren dokuz ileri otomatik şanzımana bağlıdır.

Brabus Rocket 900 One

Sonuç olarak, sekiz silindir 900 beygir gücü ve; 922 kw tork üretmektedir, ancak son hız elektronik olarak 775km/h  ile sınırlandırılarak; Rocket’in güç aktarma organlarının bir kısmını ağır hızlanma altında kalmamasını sağlıyor.

Ayrıca Değişiklikler ucuza gelmiyor ve Brabus, Rocket 900 One’ı ;435.800 Euro’ya fiyatlandırdı, bu rakam, çeşitli vergiler ve opsiyonlar denkleme girmeden önce ;yaklaşık 514.000 $ ‘a dönüşüyor. Başka bir deyişle, standart GT 63 S’den yaklaşık; 352.000 $ (kabaca bir Rolls-Royce Cullinan’ın maliyeti ) daha pahalıdır .

2. EL OTOMOBİL FİYATLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here