Brabus , adını otomotiv sınırlarını zorlayan güçlendirilmiş lüks otomobiller tasarlayarak oluşturmuş olabilir. Ancak şimdi yeni tanıtılan bu 38 footer gibi, aynı derecede ;yıkıcı ve gizemli tekneler sunmaktadır. Brabus Black Ops Teknesini Tanıttı

Ayrıca Brabus ve Fin tekne üreticisi Axopar ile yapılan işbirliğinden doğan ;Brabus Shadow 800, kesinlikle bir Brabus ürünüdür. Karbon fiber ve deri bol miktarda bulunur ve; Brabus tarzı performans arayanlar için 36 metrelik tekne bolca gezinti sunmaktadır.

Shadow 900 Black Ops Boat

Shadow 900 Black Ops Boat olarak bilinen tehditkar; silahlı kruvazör, doğrudan Batman’in gizli sığınağından gelmiş ve süper güçlere sahipmiş gibi görünüyor.

İkiz 450 hp  motorla üretilmiş olan speedster, denizleri 60 knot hızla kesebilir ;ve motorunun güç-ağırlık oranı, sınıfının en iyisini temsil etmektedir. Aslında, bu motorlar ölçeği sadece 705 libre ;rakip modellerden yaklaşık 300 libre daha az- düşürüyor ve bu da büyük rakiplerinden yüzde 40 daha fazla tork sağlıyor.

Shadow serisinin geri kalanıyla uyumlu olarak  bu karanlık rüya makinesinin; beş farklı versiyonu var .Blacks Ops modeli, Brabus’un araştırma ve fiziksel deniz denemeleri; yoluyla geliştirdiği şık, aerodinamik V şeklinde bir gövdeye sahiptir.
Brabus Shadow 900 Siyah Ops Teknesi

 

Tabii ki Sınırlı Üretim

Bununla birlikte Sadece 37 örnekle sınırlı olan her Black Ops teknesi, oldukça yoğun emek gerektiren bir süreçle el yapımıdır. Kaplamadan boyamaya ve cilalamaya kadar, kesinlikle hiçbir otomasyon söz konusu değildir. Tabii ki, bu özenli çalışma karşılığını fazlasıyla veriyor ve teknenin her santiminde hassasiyet çığlıkları atıyor.

Ayrıca Kap, Sun-Top ve Spyder versiyonlarında mevcuttur ve göz alıcı bir tunç gri ve kırmızı renk düzenine sahiptir. Gemide 10 denizci için yer var ve bir kıç kabin, iki kişilik yatak odası olan bir ön kabin var.

Brabus Black Ops iç

Diğer Yandan Bu Axopar Boats ve Brabus arasındaki uzun vadeli bir ilişkinin başlangıcıdır ve amacı, farklı boyut kategorilerinde tamamen yeni bir dünya standartlarında hiper tekneler yaratmak ve yeniden ustalaşmaktır.

Son Olarak Brabus’un bu kadar etkileyici bir gemi yapmayı nasıl başardığını merak ediyorsanız, yardımı oldu. 2017’den beri, ödüllü Fin tekne üreticisi Axopar ile denizcilikle ilgili her şeyi keşfediyor . İki şirket uç noktada birleşti ve sanatsal İskandinav tasarımını son teknoloji Alman mühendisliğiyle birleştirmeyi başardı. Umuyoruz ki daha birçok olağanüstü heyecan verici tekne yapmaya devam etsinler.

Ayrıca Brabus Marine’s Shadow 900 Black Ops Boat’ın fiyatı 450.000$’dır .

2. El Otomobil Fiyatları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here