Brabus | Mercedes-AMG A 35 Hakkında Her Şey

0
2575
Brabus | Mercedes-AMG A 35 Hakkında Her Şey

BRABUS, yeni Mercedes-AMG A 35 4MATIC’i kompakt sınıfın en sportif temsilcilerinden birine dönüştürüyor. Buna karşılık, Alman markası daha fazla güç, aerodinamik bileşenler ve iç mekan için özel eklentiler sunmaktadır. AMG A35 için BRABUS Yüksek Performans Programını sizler için derledik.Brabus | Mercedes-AMG A 35 Hakkında Her Şey

BRABUS, Mercedes-AMG A35 4MATIC’in iki litrelik, dört silindirli turbo motoru için stokta iki performans yükseltmesine sahiptir.

İnanılmaz Özellikler

  • Turboşarjlı dört valfli motora 32 kW / 44 hp  ve 60 Nm daha fazla tork sağlayan BRABUS PowerXtra B 35 ayar kiti, tak ve çalıştır teknolojisi kullanılarak kurulan BRABUS PowerXtra modülünden oluşur. Enjeksiyon ve ateşlemeyi kontrol etmek için motor elektroniğine yüksek performans sağlar ve takviye basıncını arttırır. Bu modifiye 257 kW / 350 PS ve maksimum 460 Nm tork ile sonuç vermektedir.
  • Daha da yüksek performans istiyorsanız, yani 6.300 rpm’de 268 kW / 365 PS istiyorsanız, BRABUS PowerXtra + B 35 S Tuning’i kullanabilirsiniz. Aerodinamik olarak optimize edilmiştir  BRABUS yüksek performanslı arka susturucu daha sonra ek kontrol ünitesine eklenmektedir.

brabus motor

Performans artışına daha gürültülü bir ses eşlik ediyor. Paslanmaz çelikten yapılan spor egzoz, entegre ses yönetimi sayesinde; kesinlikle gizli ve heyecan verici sportif arasında bir akustik spektrum sunar. Susturucu, A 35’in standart egzoz boruları veya karakteristik BRABUS tasarımında; isteğe bağlı olarak temin edilebilen dört paslanmaz çelik / karbon egzoz çıkışı ile birleştirilebilmektedir.

brabus

 

BRABUS RACE Alüminyum Aksesuarlar

Direksiyon simidi üzerindeki BRABUS RACE alüminyum aksesuarlar ;manuel olarak daha da hassas bir şekilde değiştirilebilen yedi vitesli çift kavramalı şanzıman ve 4MATIC dört tekerlekten çekiş ile birlikte; kompakt elektrikli otomobil, BRABUS PowerXtra + B 35 ile hızlanmantadır .

Safkan bir spor otomobil gibi S Performans Yükseltmesi; 0-100’e sadece 4,4 saniyede ulaşıldıktan sonra. En yüksek hız elektronik olarak 250 km / s ile sınırlandırılmıştır.

Brabus | Mercedes-AMG A 35 Hakkında Her Şey

BRABUS tarafından rafine edilen Mercedes-AMG A 35 4MATIC’in görünümü aynı derecede sportif; iki parçalı BRABUS ön spoyler, standart önlüğün alt kısmına sabitlenecek şekilde tasarlanmıştır. Hava akımını ön tampondaki yan hava girişlerine en iyi şekilde yönlendirmek; için, yan havalandırma açıklıklarının yatay çubuklarının üzerine takılan iki BRABUS elemanı vardır. Tavandaki standart arka spoylerin yerini alan BRABUS; arka kanat, optimum aerodinamik denge ve daha da heyecan verici bir arka görünüm sağlıyor.

Brabus Mercedes AMG A Jant

Özel BRABUS görünümü, BRABUS monoblok hafif alaşım jantlarla tamamlanmaktadır . Bu araç için, jantlar gövdeye uyacak şekilde parlak siyaha boyanmıştır BRABUS teknoloji ortağı Pirelli, 235/35 ZR 19 ebadındaki P Zero ile eşleşen yüksek performanslı lastikleri tedarik etmektedir.

Brabus Mercedes AMG A

Elbette BRABUS, Mercedes-AMG A 35’in iç mekanı için çok sayıda iyileştirme seçeneği de sunmaktadır. Bununla birlikte Işıklı BRABUS logolu paslanmaz çelik kapı eşikleri, BRABUS ;alüminyum pedallar veya BRABUS logolu yüksek kaliteli kadife zemin; koruyucuları kadar ürün yelpazesinin bir parçasıdır.

Ayrıca Şirket içi döşeme atölyesi, rengi ve döşeme tasarımı müşterinin zevkine; tam olarak uyan BRABUS ince deri iç mekan ile özel iç gereksinimleri karşılar. Bu amaçla, neredeyse akla gelebilecek her renkte ve özellikle ;yumuşak ve aynı zamanda özellikle dayanıklı BRABUS; Mastik deri ve ince Alcantara en yüksek hassasiyetle işlenmektedir.

2. EL OTOMOBİL

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here