Nissan Navara’da Kullanmanız Gereken 6 Aksesuar

0
2564
Pick Up

Nissan Navara garantisini geçersiz kılmadan kullanmakta olduğunuzNissan Navara’da Kullanmanız Gereken 6 Aksesuar , listeliyor ve inceliyoruz.

2021’in başlarında Nissan, modernize edilmiş bir Navara modelini piyasaya sürdü ve birkaç  yeni stil ve konfor yükseltmeleri tanıtmıştır. Değiştirdiği model çirkin bir ördek yavrusu olmaktan çok uzak, ancak Nissan, görsel çekiciliğini güçlendirmek içinbir Navara modeline takabileceğiniz çeşitli aksesuarlar geliştirmiştir.Nissan Navara’da Kullanmanız Gereken 6 Aksesuar

Bu makalede Urban Explorer kataloğuna odaklanacak olsak da, Nissan hem görsel olarak çarpıcı hem de işlevsel olan daha sağlam arazi esintili aksesuarlar sunuyor. Bunula birlikte kozmetik ürünelere geçelim ve bir Navara ile kullanabileceğiniz daha işlevsel öğelere doğru yol alalım.

1. Tekerlekler

Navara’nıza takabileceğiniz en dikkat çekici ekstralardan biri, yeni bir tekerlek takımıdır. Beş tasarımda sunulan isteğe bağlı jantlar, siyah renkte 18 inç boyutunda gelmektedir. Lastik montaj merkezinizde bir tasarım tercih edebilirsiniz, ancak bu üniteler Nissan tarafından tekerleğin gücü ve nihayetinde araçtaki yolcuların güvenliği göz önünde bulundurularak geliştirilmiştir.

Nissan Navara'da Kullanmanız Gereken 6 Aksesuar

2. Kaput Koruması ve Farlar

Genel görüntüyü bozmadan, Navara’nıza sağlam bir görünüm verebilirsiniz. Araca delik açmak zorunda kalmadan monte edilmiş olması, bu isteğe bağlı parçaları daha sonraki bir aşamada çıkarmak isterseniz, sonraki onarımlar için endişelenmenize gerek kalmadan bunu yapabileceğiniz anlamına gelmektedir. Bu ekstraların bir başka faydası da aracın boyasını taş parçalarında korumalarıdır.

Nissan Navara'da Kullanmanız Gereken 6 Aksesuar

3. Çamurluklar

Aracın yan taraflarındaki sağlam görünüme devam etmek istiyorsanız, Nissan müşterilerine çamurluklar sunuyor. Bunlar hem yapışkan şeritler hem de gizli montaj noktaları kullanılarak takılmaktadır; bu da delik açılmasına gerek olmadığı anlamına gelir. En önemli faydalarından biri, 4X4 rotalarda giderken çamurluklarınızdaki boyayı korumalarıdır.

Nissan Navara

4. Çarpışma Kafesi

Bir dürtme çubuğu yalnızca aracınızın dış stilini geliştirmekle kalmaz; aynı zamanda aracınızı daha küçük çarpışmalarda korur. Öne takılan ve ön tampondan dışarı çıkıntı yapan Çarpışma Kafesi; yaşanan kuvvetlerin bir kısmını emecek ve tamponu ve radyatör gibi daha da kritik bileşenleri koruyacaktır.

Nissan Navara

5. Çelik Bar

Navara için isteğe bağlı olarak kabinin arkasına monte edilen bir spor bar bulunmaktadır. Navara’nın sağlam görünümünü kesinlikle iyileştirirken; aynı zamanda yük bölmesindeki eşyaları sabitlemek istediğinizde bağlama aksesuarı olarak da ikiye katlanmaktadır. Spor bar, ağırlık taşıyan bir parça olarak tasarlanmasa da, devrilme durumunda biraz güç katabilmektedır

Nissan Navara'da Kullanmanız Gereken 6 Aksesuar

6. Kanopi

Son olarak Navara’nıza bir  özel bir panjur kapağı takılıyken; bir kanopi ile aynı bagaj kapasitesine izin vermez. Nissan, biri fiberglastan, diğeri ise ek güvenlik için paslanmaz çelikten yapılmış iki kanopi çeşidi sunmaktadır. Müşteriler ayrıca bu mükemmel görünüm için kanopi rengini araçlarına uygun hale getirebilirler.

İkinci El Nissan Navara Fiyatları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here