Nissan Navara Stealth ‘ı diğerlerinden Ayıran 5 Özelliği

0
1480
Nissan Navara

Nissan, geçen yılın Mayıs ayında Navara Stealth’i piyasaya sürdü. Nissan Navara Luxury Edition veya LE’ye dayanan Nissan Navara Stealth ‘ı diğerlerinden Ayıran 5 Özelliği.

1. Kozmetik geliştirmeler: Gümüş yerine siyah dış detaylandırma

“Normal” Navara’nın  roll bar, alaşım jantlar, ızgara ve yan basamaklar gibi standart gümüş ve krom detaylara sahip olduğu tüm özelliklerde, Nissan Navara Stealth ‘ta bunların tümü siyahtır. Alt tampon, yan aynalar ve yukarıda belirtilen yan basamaklardaki bazı elektrikli turuncu vurgular ona X Factor görünümünü verirken, ön farlar ve sis farları ile siyah bir görünüm kazanıyor.

2. Sassy Black /Turuncu İç Tasarım

İç kısımda, turuncu üst dikiş, lüks iç mekana oldukça mükemmel bir görünüm katıyor. Koltuklar ayrıca siyah deri yan desteklerle hoş bir kontrast oluşturan turuncu malzeme detaylarına sahiptir. ‘Stealth’ markalı halı paspaslar özellikle farklı bir görünüm kazandırmakla beraber  Nissan Navara Stealth’ı diğerlerinden Ayıran En İyi 5 Özelliği arasında yazımızda ikinci sırayı alıyor.

3. Nissan’ın Akıllı Çevre Görüş Monitörü

En üst donanıma sahip  Nissan Qashqai  ve X-Trail’de görüldüğü gibi ;Nissan’ın Çevre Görüşü Monitörü ayrıca Navara Stealth sürücüsüne,Nissan Navara Stealth’ın  farklı noktalarına stratejik olarak yerleştirilmiş ;dört kamera sayesinde aracın ve etrafındaki her şeyin 360 derecelik bir görünümünü verir. Bu ayırıcı ve diğer rakiplerini bir adım geriye düşüren muhteşem ve güvenli özelliği tam da kullanıcı dostuğu olduğunu gösterir biçimde adeta tüm Stealth ve LE modellerinde mevcuttur.

Nissan Navara Stealth 'ı diğerlerinden Ayıran 5 Özelliği

4.Arka Süspansiyon Özelleştirmeleri

Bu araba ve benzer klasmanda yarışan araçların vermiş oldukları; sürüş hislerinde olduğu gibi , Nissan’a tipik  arka  süspansiyon düzeni yerine; Navara (tüm modeller) 5 bağlantılı helezon arka yaylı süspansiyon kullanmayı tercih etti. Ayrıca bu öne çıkan özelliği ile , Navara’nın sürüşü daha az hantal hissettirdiği anlamına gelir.

5. Nissan’ın Utili-track sistemi

Bununla birlikte Bisikletinizi veya diğer ağır, düzensiz şekilli öğeleri düzenli olarak; Ayrıca Nissan Navara otomobilinizin arkasınayüklüyorsanız, Navara’nın Utili-ray bağlama sistemi tam da ihtiyacınız olan şeydir. Araç  boyunca uzanan iki kanaldan oluşur. Sanayi tipi hareketli kilitleri özel bağlama noktalarında herhangi ;bir yere kilitleyerek yükünüzü kolayca yerleştirip ve güvenli bir şekilde taşıyabilirsiniz.

İkinci El Nissan Navara Fiyatları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here