Nissan Navara 2021: Araziye Hükmet

0
2259
Nissan Navara 2021

Nissan Navara 2021 kaslı görüntüsü, yeni teknolojileri ve etkileyici arazi performansıyla öne çıkıyor. İlk versiyonu çıktığı andan itibaren pick-up sınıfına yeni bir soluk getiren Nissan Navara son derece konforlu iç yaşam alanı ve özel teknolojileriyle bu sınıfta ezberleri bozuyor. Ülkemizde oldukça sevilen Nissan Navara 2021 modelini sizler için inceledik.

Konfor Donanımları ve Sürüş Destek Sistemleri 

Nissan Navara 2021 modern ve konforlu iç yaşam alanıyla sınıfındaki tüm ezberleri bozuyor. Son derece rahat ve keyifli bir iç mekana sahip olan Navara SUV modellerine ciddi bir rakip olarak boy gösteriyor. Kaslı ve atletik tasarımıyla oldukça heybetli bir görünüme sahip olan Nissan Navara yeni nesil konfor donanımları ve sürüş destek sistemleri ile hem arazide hem de gündelik kullanımlarda oldukça etkileyici bir sürüş deneyimi yaşatıyor. 

Nissan Navara 2021

Yokuş kalkış ve iniş destek sistemi en zorlu arazilerde ve dik yamaçlarda bile aracın geri kaymasını ve kontrolden çıkmasını önleyerek güvenli bir sürüş yaşamanızı sağlıyor. Ön ve arkaya konumlandırılan viraj denge çubukları aracın virajlarda ve keskin dönüşlerde çok daha iyi tutunmasını ve dengede kalmasını sağlıyor.

Yeni Nissan Navara 2021 teknolojik donanımlarıyla dikkat çekiyor. Apple CarPlay & Android Auto bağlantı desteği bulunan 8 inç dokunmatik multimedya ekranı keyifli ve eğlenceli zaman geçirmenizi sağlıyor. Standart olarak sunulan geri görüş kamerası park ederken işinizi kolaylaştırıyor. Giriş paketinden itibaren standart olarak sunulan hız sabitleme sistemi özellikle uzun yolculuklarda rahat etmenizi ve keyifli bir sürüş deneyimlemenizi sağlıyor. 

Nissan Navara 2021

Platinium donanım paketinde sunulan elektrikli ayarlanabilen bel destekli sürücü koltuğu sürücünün özellikle arazi koşullarında rahat etmesini ve tamamen sürüşe odaklanmasını sağlıyor.

Araziye Hükmet!

İster zorlu arazilerde ister şehirde Nissan NAVARA için engel yok! Hafif arazi yolları için 4WD HI (4×4 Yüksek Hız); kum, kar ya da yoğun çamur gibi zorlu araziler için 4WD LO (4×4 Düşük Hız) ve asfalt yollar için 2WD (4×2 Sadece Arkadan İtiş) olmak üzere üç farklı sürüş moduyla yeni Nissan NAVARA 2021 her türlü koşula hazır. 

Yeni Nissan NAVARA tamamen kapalı tam boy merdiven gövdeli şasiye sahiptir. Ayrıca Pick-Up segmentinde türünün tek örneği olarak çok noktadan bağlantılı, 5 kollu ve helezon yaylı arka süspansiyon sistemini 1 ton yük taşıma ve 3.5 ton çekme kapasitesiyle birlikte sunabilmektedir. Bu da size, yük taşıma kapasitesinden ödün vermeden daha güvenli bir sürüş ve daha iyi bir yol tutuşu sağlamaktadır.

Elektronik Diferansiyel Kilidi kum, kar ya da yoğun çamurlu arazilerde patinaj yapan tekerleklere fren uygulayarak kilitli diferansiyel fonksiyonunu gerçekleştirir. Böylece aracınız en zorlu koşullarda bile güvenli ve performanslı sürüş sağlar.

Nissan Navara 2021 Motor Seçenekleri ve Performansı

2.3 lt dCi 4×4 MT ( Manuel )

163 PS güç ve 425 NM tork üreten 2.3 litre turbo dizel motor 6 ileri manuel şanzıman seçeneğiyle satışa sunuluyor. Dört tekerlekten çekiş sistemine sahip olan araç 0-100 km hızlanmasını 12,5 saniyede tamamlayıp maksimum 172 km hıza ulaşıyor. Şehir içi kullanımda 8,4 litre ve şehir dışı kullanımlarda 6,1 litre yakıt tüketim değerlerine sahip olan Nissan Navara karma kullanımda ortalama 7 litre yakıt tüketiyor.

2.3 lt dCi 4×4 AT ( Otomatik ) 

190 PS güç ve 450 NM tork üreten 2.3 litre çift turbolu dizel motor 7 ileri otomatik şanzıman seçeneğiyle birlikte sunuluyor. 0-100 km hızlanmasını 11 saniyede tamamlayan araç maksimum 180 km hıza ulaşıyor. Şehir içi kullanımda 9,1 litre ve şehir dışı kullanımda 6,4 litre yakıt tüketim değerlerine sahip olan Navara karışık kullanımda ortalama 7,4 litre yakıt tüketiyor. 

Nissan Navara 2021 Fiyatı 

Sıfır Km Nissan Navara 2021 modelleri 330.900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 

Navara İlanları 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here