Yeni Peugeot 508 Almak İçin 5 Neden 

0
2746
Peugeot 508

Yeni Peugeot 508 agresif ve sportif görüntüsüyle ön plana çıkıyor. D segmentine yeni bir soluk getiren otomobil sınıfının lider araçlarına karşı son derece çetin bir rekabete girmiş görünüyor. Bu sınıfta bir otomobil alacak kullanıcılar için neden Yeni Peugeot 508 almaları gerektiğini beş farklı başlık altında değerlendirdik.

Etkileyici Tasarım

Yeni Peugeot 508 modelini rakiplerinden ayıran en büyük özelliği sportif ve çağın ötesinde tasarımıdır. Fastback kasa tipine sahip olan otomobil keskin çizgileri ve dinamik hatlarıyla oldukça agresif görünüyor. D segmentindeki rakiplerinin klasik yumuşak hatlı tasarımlarının aksine oldukça hareketli çizgilere sahip olan Yeni 508 bu özelliğiyle adından sıkça söz ettiriyor. Peugeot’un aslan pençesi ismini verdiği yeni ön far grubu tasarımı otomobilin ön yüzünü oldukça karakteristik bir görünüme kavuşturuyor. Özellikle gece sürüşlerinde muhteşem bir görüntü oluşturan bu farlar otomobilin sportif tasarımına büyük katkı sağlıyor. 

Yeni Peugeot 508

Yüksek Performans

Yeni Peugeot 508 benzinli ve dizel olmak üzere iki farklı motor seçeneğiyle satışa sunuluyor. 130 PS güç üreten 1.5 litrelik dizel motor verimliliği ön planda tutarak ekonomik bir sürüş deneyimi sunuyor. Yüksek performans isteyen kullanıcılar için geliştirilen 225 PS güç ve 300 NM tork değerlerine sahip 1.6 litrelik benzinli motor oldukça güçlü ve seri bir sürüş deneyimi sunuyor. Yüksek performanslı kullanımlar için geliştirilen benzinli versiyon 0-100 km hızlanmasını 7,3 saniyede tamamlayıp maksimum 248 km hıza ulaşıyor. Önceki versiyonlarına göre kısaltılmış ve yere yakınlaştırılmış olan Yeni Peugeot 508 virajlı yollarda ve keskin dönüşlerde oldukça kararlı ve etkileyici bir performans sergiliyor. Sportif sürüş dinamiklerine sahip olan otomobil sürüş keyfini önceleyen kullanıcılara hitap ediyor. Her iki motor seçeneğinde de sunulan sekiz ileri tam otomatik EAT8 şanzıman akıcı vites geçişleriyle oldukça konforlu ve seri bir sürüş deneyimi sunuyor 

Yeni Peugeot 508

Sıra dışı İç Mekan 

Peugeot’un yeni iç mekan tasarımı 508 modelinde de kendisini gösteriyor. Hareketli çizgilerle tasarlanmış bu iç mekan oldukça teknolojik ve modern görünüyor. Sürücüye dönük yeni nesil kokpit sürücünün rahatlıkla kontrol edebileceği bir ergonomide tasarlanmış. Kompakt direksiyon simidi oldukça pratik ve hızlı manevra kabiliyeti sağlıyor. Direksiyonun üzerinden görülebilecek şekilde konumlandırılan dijital gösterge ekranı görüntü kalitesi ve akıcı arayüzüyle oldukça başarılı bir multimedya deneyimi sunuyor. Işık şiddetinin ve animasyonların gece sürüşlerinde  gözü almaması için özel olarak geliştirilen dijital gösterge sistemi sadece gerekli verileri sürücüye göstererek dikkat dağınıklıklarının önüne geçiyor.

Yolcuları saran ve kavrayan sportif koltuklar oldukça dinamik ve rahat bir oturma pozisyonu sunuyor. Elektrikli ayarlanabilir, hafızalı ve  bel destekli sportif koltuklar uzun yolculuklarda bile rahatınızdan ödün vermeden sürüşün keyfine varmanızı sağlıyor. Fastback kasa yapısı nedeniyle rakiplerine kıyasla daha dar bir iç mekana sahip olan Peugeot 508 genişliğe ve ferahlığa önem veren kullanıcılara hitap etmeyebilir.

Zengin Donanımlar – Yeni Peugeot 508

Yeni Peugeot 508 giriş versiyonundan itibaren birçok donanımı ve özelliği standart olarak sunuyor. Alman rakiplerinin opsiyonel olarak ilave ücretlerle sunduğu birçok donanımı standart olarak sunan Yeni 508 bu özelliğiyle kesinlikle övgüyü hak ediyor. Gelişmiş sürüş destek sistemlerine ve güvenlik donanımlarına ekstra bir ücret vermeden sahip olabileceğiniz Yeni 508 bu özelliği sayesinde rakipleri karşısında öne geçiyor. 

Rekabetçi Fiyat Politikası – Yeni Peugeot 508

Alman rakiplerine göre daha uygun fiyata satılan Yeni 508 rekabetçi fiyat politikasıyla öne çıkıyor. Giriş versiyonlarından itibaren birçok donanımın standart olarak sunulduğu 508 aynı özelliklere sahip diğer D segmentindeki araçlara göre daha uygun fiyatlara satılıyor.  Özetlemek gerekirse aynı fiyata baz versiyon bir Alman otomobili almak yerine çok daha fazla donanıma sahip olan Peugeot 508 tercih etmek çok daha mantıklı olacaktır.

Peugeot 508 İlanları 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here