2021 Model Volkswagen Transporter Almak İçin 5 Sebep 

0
3862

2021 Model Volkswagen Transporter yenilenen tasarımıyla çok daha etkileyici bir görünüme kavuştu. Yeni özellikleriyle konforu bir üst seviyeye çıkaran 2021 Model Volkswagen Transporter konforlu ve keyifli bir sürüş deneyimi sunuyor. Ülkemizde oldukça sevilen Volkswagen Transporter modelini almalı mı sorusunu beş başlık altında değerlendirdik.

Binek Araç Konforu 

2021 Model Volkswagen Transporter

2021 Model Volkswagen Transporter her ne kadar ticari sınıfında yer alsa da binek bir aracı aratmayacak özelliklere ve konfora sahip. Uzun yıllar boyunca sınıfının lideri konumunda olan Volkswagen Transporter konforlu ve modern iç mekanıyla oldukça rahat bir yolculuk deneyimi sunuyor. Rakiplerine kıyasla yüksek kalitede malzemelerin yer aldığı iç yaşam alanı ilk bakışta kendini belli ediyor. Volkswagen’in binek araçlarında kullandığı kokpit tasarımı Transporter modellerine de uyarlanarak son derece şık bir görüntü elde edilmiş. Yolcuların güvenliğini ön planda tutan Yeni Volkswagen Transporter güvenlik asistanları ve sürüş destek sistemleri ile çok daha güvenli bir araç haline gelmiş. Geniş, ferah, işlevsel, güçlü ve konforlu bir ticari araç arıyorsanız 2021 Model Volkswagen Transporter tüm ihtiyaçlarınıza cevap verecektir.

Farklı İhtiyaçlara Pratik Çözümler2021 Model Volkswagen Transporter

2021 Model Volkswagen Transporter çeşitli özellikleri sayesinde farklı ihtiyaçlarınıza göre kullanabilmenize olanak sağlar. Birçok donanım ve kasa tipi seçeneği olan Volkswagen Transporter ihtiyacınıza göre şekillendirilebilir. Hem ticari işlerinizde hem de binek olarak kullanabileceğiniz bir model arıyorsanız genel olarak 5+1 düzeninde tercih edilen Transporter oldukça işlevsel ve faydalı bir tercih olacaktır.  İsteğe bağlı olarak sökülebilen arka koltuklar sayesinde çok daha fazla yükleme alanı elde edebilirsiniz. Sonradan koltuk ekleyerek aracınızı farklı amaçlar doğrultusunda kullanabilirsiniz. Rakiplerine göre fiyatı biraz daha yüksek olan 2021 Model Volkswagen Transporter işlevsel özellikleri ve kalitesiyle bu fiyat farkını fazlasıyla karşılıyor.

Performans ve Verimlilik

Uzun yıllar boyunca sorunsuzluğu ve sağlamlığıyla bir efsane haline gelen TDI motoru Volkswagen Transporter’ın her koşulda güçlü olmasını ve yüksek performans sunmasını sağlıyor. Farklı güç kombinasyonları olan bu motor 2021 model Volkswagen Transporter için çok daha verimli ve ekonomik hale getirildi. 150 PS güç ve 340 NM tork üreten 2.0 TDI motor her koşulda yüksek performans sunuyor. Verimliliği ve performansı bir arada buluşturan yeni nesil motoruyla oldukça keyifli ve konforlu bir sürüş deneyimi sunuyor.  Sağlamlığıyla bilinen TDI motorlar bakımlarının eksiksiz ve tam zamanında yapılması halinde uzun yıllar boyunca masrafsız bir şekilde kullanılabiliyor.

İkinci El Piyasası 

Volkswagen Transporter ikinci el ticari araç piyasasında en çok tercih edilen modellerden birisi olarak karşımıza çıkıyor. Aracınızı satacağınız zaman değer kaybı yaşamadan hızlı bir şekilde satmak istiyorsanız Yeni Transporter’ı gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. 

2021 Model Volkswagen Transporter – Güvenlik 

2021 Model Volkswagen Transporter güvenliğiniz için oldukça zengin donanımlara sahip. Trafik kazalarının ve kayıpların önüne geçilebilmesi için birçok gelişmiş güvenlik donanımı Volkswagen Transporter’da standart olarak sunuluyor. Ticari araçlara oluşan önyargıları tamamen yıkan Yeni Transporter binek araç güvenliğinde yolculuk deneyimi sunuyor. 

2021 Model Volkswagen Transporter – Standart Olarak Sunulan Güvenlik Sistemleri; 
  • Rüzgâr savrulma önleme asistanı: Sürüş sırasında rüzgâr sebebiyle ortaya çıkabilecek savrulmaları önlemeye yardımcı olan sistem, özellikle viyadük geçişlerinde aracın dengesini koruyarak sürücünün konforunu ve araç içindeki kişilerin güvenliğini sağlamaya destek oluyor.
  • Yorgunluk tespit sistemi: artık yorulmaya başladığınız anda sizi uyaracak bir yardımcınız var. Transporter City Van ve Camlı Van’daki bu sistemle sürüş sırasında sürücünün hareketlerinden yorgunluk seviyesi tespit ediliyor, yolculuğa ara vermesi için hem görsel hem de sesli olarak uyarılıyor.
  • Elektronik dengeleme program: ESP, viraj almak ya da ani manevra yapmak gibi aracın dengesini bozacak hareketlerde hassas sensörleri sayesinde otomatik olarak devreye girerek aracın yoldan çıkmasını veya savrulmasını önleyen önemli bir aktif güvenlik sistemidir. Yolun eğim ve kayganlık durumuna göre, her tekerlek için milisaniyeler içinde ayrı ayrı frenleme yaparak aracın dengede kalmasını sağlar.
  • Elektronik diferansiyel kilidi: Aracınızın ön tekerleklerinden birinin kaygan zeminde boşa döndüğü durumlarda, EDL boşa dönen tekerleği frenleyecek ve motor torkunun kuru zemindeki tekerleğe aktarılmasını sağlayacaktır. EDL sayesinde aracın yol tutuş kabiliyeti iyileşir, böylece kaygan zeminlerde zorlanmadan kalkış mümkün olur.
  • Fren yardımcısı: BAS, acil fren gerektiren durumlarda frenlere destek sağlayan sistemdir. Ani frenleme yapmak zorunda kaldığınızda frenleme etkisi artırılır, böylece fren mesafeniz kısalır.
  • Yokuş yukarı kalkış yardımı: Yokuşta kalkış yapabilmek için ayağınızı fren pedalından kaldırıp gaz pedalına basana kadar geçen 1,5-2 saniyelik sürede sistem, frenleme basıncını korur ve böylece aracın kayması engellenmiş olur. Bu da hem güvenliğinizi sağlar hem de aracınızın debriyaj ömrünü uzatır.
  • Ön ve arka viraj denge çubukları: Virajlarda aracın gövdesini yola paralel hale getirerek viraj dışına yatma eğilimini azaltır.

Volkswagen Transporter İlanları 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here