Yeni Mini Cooper Almak İçin 5 Sebep

0
2607
Mini Cooper

Yeni Mini Cooper modelleri sportif ve karakteristik tasarımıyla ön plana çıkıyor. Renkli ve dinamik bir tasarım felsefesinin izlerini taşıyan Yeni Mini Cooper modelleri dikkatleri üzerine çekmeyi seven kullanıcıları heyecanlandırıyor.

Kendine Özgü Tasarım 

Yeni Mini Cooper

MINI modelleri sportif tasarımlarıyla ön plana çıkıyor. MINI ailesinin en çok sevilen modeli Mini Cooper modern çizgilerin hüküm sürdüğü dinamik tasarımıyla büyük beğeni topluyor.  Sınıfında diğer araçların sıkıcı ve sıradan tasarımlarının aksine hareketli ve cesur bir tasarıma sahip olan Yeni Mini Cooper özellikle genç kullanıcılar tarafından yoğun ilgi görüyor. İkonik farları, geniş camları, renkli tavanı ve yan aynaları dış tasarımda ilk göze çarpan detaylar arasında yer alıyor. Arka stoplarda Birleşik Krallık bayrağının kullanılması son derece zekice ve dikkat çekici bir ayrıntı olarak karşımıza çıkıyor. Karakteristik ve sportif bir hatchback otomobil sahibi olmak isteyen kullanıcılar Yeni Mini Cooper modellerini kesinlikle tercih etmelidir. 

Sportif Sürüş Dinamikleri

Yeni Mini Cooper

Birleşik Krallık’ta kurulan MINI 1994 yılında BMW tarafından satın alındı. Bu tarihten itibaren BMW mühendisleri tarafından geliştirilen Mini modelleri BMW’nin sportif ve kendine has sert sürüş dinamiklerinin izlerini taşıyor. İlk üretildiği günden itibaren büyük ilgi gören Mini Cooper modelleri BMW tarafından yapılan geliştirmelerle çok daha sportif ve modern bir otomobil haline getirildi. Yüksek güç ve tork değerlerine sahip olan BMW motorları Mini Cooper modellerine bambaşka bir soluk getirdi. Çok daha güçlü ve pratik bir otomobil haline gelen Cooper modelleri yüksek performans ve agresif bir sürüş deneyimi sunuyor. Tamamen sürüş zevki üzerine dizayn edilen bu otomobil sonraki yıllarda daha konforlu hale getirilerek uzun seyahatler için kullanışlı hale getirildi. Oldukça keyifli bir sürüş deneyimi sunan bu özel otomobil yeni özellikleri ve donanımlarıyla çok daha rahat ve eğlenceli bir yolculuk deneyimi sunuyor.

Tamamen Elektrikli Versiyon 

Yeni Mini Cooper

Geleceğe yönelik hamlelerini ortaya koyan MINI tamamen elektrikli Yeni Mini Cooper modeliyle marka için yeni bir yolculuğun fitilini ateşlemiş oldu. 184 PS güce sahip olan Elektrikli Cooper 234 KM menzile sahip. Şehir içi kullanımlar için oldukça uygun olan bu otomobil şarj istasyon alt yapısının arttırılmasıyla çok daha kullanışlı hale gelecektir. 

Modern ve Teknolojik İç Mekan 

Mini Cooper modellerinin iç mekanı oldukça rahat ve keyifli bir yolculuk deneyimlemenizi sağlıyor. Son derece sportif ve renkli bir tasarıma sahip olan iç yaşam alanı sınıfındaki diğer araçlara kıyasla çok daha eğlenceli zaman geçirmenizi sağlıyor. Hatchback bir otomobile göre oldukça yeterli bir genişliğe sahip olan otomobilin iç mekanı tüm yolcuların rahat ve huzurlu bir şekilde seyahat edebilmelerini sağlıyor. Koltuk başlıklarında ve ön konsolda kullanılan Birleşik Krallık bayrağı MINI’nin üretildiği topraklara gönderme yapıyor.

Oldukça zengin donanım seçeneklerine ve özelliklere sahip olan bu özel otomobil yolculuklarınızı benzersiz bir hale getiriyor.Giriş seviyesinden itibaren oldukça zengin donanımlara sahip olan otomobil üst paketlerinde premium özelliklere sahip oluyor.

Yeni Mini Cooper Öne Çıkan Donanımları;

  • Adaptif LED farlar
  • MINI Head-up Display
  • MINI Yours Lounge Carbon Black deri koltuk kaplamaları
  • 8.8″ dokunmatik ekran
  • MINI Connected XL
  • Harman Kardon ses sistemi
  • Park Asistanı
  • MINI Yours iç tasarımı ile Union Jack aydınlatmalı kokpit yüzeyi
  • Ön ve arka park mesafe kontrolü
  • Kablosuz şarj fonksiyonu
  • MINI Yours deri direksiyon
  • Özel renk seçeneği olarak MINI Yours Enigmatic Black
  • Özel olarak sunulan Roulette Spoke 17″ alüminyum alaşımlı jantlar

Yeni Mini Cooper – İlgi Odağı

Oldukça karakteristik bir tasarıma ve kendine has sürüş dinamiklerine sahip olan bu özel otomobili almanız halinde ilgi odağı olmanız kaçınılmaz. Yolda bakışları üzerine çekmeyi başaran Mini modelleri fark yaratmak isteyen kullanıcılar için oldukça heyecan verici bir otomobil.

MINI İlanları 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here