Volvo S90 Inscription Almak İçin 5 Neden – Rakipsiz mi?

0
2059
Güvenli Sürüş

Volvo S90 Inscription İskandinav esintilerinin hakim olduğu karakteristik tasarımıyla oldukça etkileyici görünüyor. Sade ve zarif bir iç mekana sahip olan otomobil konforu ve güvenliği bir arada sunuyor. Sağlamlığı ve dayanıklılığıyla tüm dünyada bir efsane haline gelen Volvo’nun premium sedan modeli Yeni S90 ilk tanıtıldığı günden itibaren büyük beğeni topladı. Neden Volvo S90 Inscription almalı sorusunu beş maddede sizin için değerlendirdik. 

Güvenlik 

Volvo S90 Inscription

Volvo dendiği zaman birçoğumuzun aklına ilk gelen şey sağlamlık ve güvenlik oluyor. Volvo modelleri karıştıkları trafik kazalarında oldukça düşük hasarla kurtulmalarıyla adeta birer efsane haline geldi. Araç içerisinde bulunan yolcuların ve dışardaki yayaların güvenliği için uzun yıllar boyunca geliştirmeler yapan Volvo otomobil üreticileri arasında bu konuya en çok önem veren markaların başında geliyor. Rakiplerinde opsiyonel olarak ücretli bir şekilde sunulan güvenlik donanımları Volvo S90 Inscription modelinde standart olarak sunuluyor. İleri seviye sürüş destek sistemlerine sahip olan Volvo S90 Inscription benzersiz bir konfor ve güvenlik sunuyor. 

Performans 

Volvo S90 Inscription

Volvo S90 plug-in hybrid teknolojisiyle çok daha verimli ve güçlü hale geldi. Çevik ve sportif sürüş dinamiklerine sahip olan otomobil sunmuş olduğu yüksek performansla oldukça keyifli bir sürüş deneyimi sunuyor. Sunmuş olduğu saf gücün yanı sıra verimliliğe de büyük önem veren Volvo yeni geliştirdiği hybrid sistemi sayesinde geleceğe yönelik adımlarını hızlandırıyor. Yeni Volvo S90 ile tamamen elektrikli modda, tek bir şarjla 61 km yol katedebiliyor.

Üst Seviyede Konfor

Volvo S90 Inscription

Volvo S90 Inscription eşsiz bir konfor deneyimi sunuyor. Şık ve rafine bir iç yaşam alanına sahip olan otomobilin her noktasında ince düşünülmüş zarif detaylar bulunuyor. Otomobilin her noktasında kullanılan kaliteli malzemeler kendinizi özel hissetmenizi ve premium bir aracın içerisinde olduğunuzu farketmenizi sağlıyor.

İleri seviye sürüş asistanlarının yer aldığı Volvo S90 Inscription sürücünün oldukça rahat etmesini ve sürüşten keyif almasını sağlıyor. Otonom sürüşün temellerini oluşturan bu sürüş destek sistemleri aracın güvenliğine ve konforuna büyük katkı sağlıyor. 

Özel olarak geliştirilen ortopedik koltuklar en uzun süren yolculuklarda bile rahatınızdan en ufak bir ödün vermeden yolcuğun keyfini çıkarmanızı sağlıyor. Arka koltukta, geniş diz mesafesi ve napa deri koltuklar konforu artırırken özel orta kol dayama yeri uzun yolculuklarda rahatlık sunarak özel eşyalarınızı kolayca saklamanızı sağlar.Koltuk havalandırması ve on noktalı sırt masajı ile napa deri ön koltuklar her yolculuğu zevke dönüştürür ve varış noktanıza dinç bir şekilde ulaşmanıza yardımcı olur.

Gelişmiş ses yalıtımına sahip olan otomobil rüzgar ve motor sesinin kabin içine girmesini engelleyerek yolcuların kusursuz bir yolculuk deneyimlemesini sağlıyor. 

Gelişmiş Dijital Asistanlar – Volvo S90 Inscription

Araca tamamen entegre edilmiş Google Haritalar ve Google Asistan ile hands-free sesli kontrol sayesinde, gerçek zamanlı trafik bilgileri ve otomatik yeniden rota oluşturma özellikleriyle hedefinize daha kolay ulaşırsınız.

Volvo S90’da kullanılan Google Asistan sayesinde, ellerinizi direksiyondan ayırmadan yön bilgilerini alabilir, eğlence özelliklerini kullanabilir; dostlarınız, aileniz ve iş arkadaşlarınızla iletişim kurabilir ve kabin ortamında istediğiniz düzenlemeleri yapabilirsiniz. Başlamak için Hey Google demeniz yeterli.

Google ile işlerinizi gün boyunca sorunsuz bir şekilde yapmak için favori uygulamalarınıza ve cihazlarınıza bağlanabilirsiniz. Konforunuz ve rahatlığınız için aracınızdan uyumlu akıllı ev cihazlarınıza kolayca bağlanın ve bunları kontrol edin.

Karakteristik Bir Otomobil – Volvo S90 Inscription

 

E segmentine farklı bir hava katan Volvo S90 Inscription ilk bakışta dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Klasik Alman modellerine kıyasla çok daha rafine ve özgün bir tasarıma sahip olan Volvo S90 karakteristik görüntüsüyle rakiplerinden kolayca sıyrılıyor. Kalabalıktan uzaklaşmak ve alışılmışın dışına çıkmak isteyenlere hitap eden bu özel otomobil oldukça etkileyici görünümüyle büyük beğeni topluyor.

Volvo S90 İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here