Yeni Ferrari Hypercar Test Ediliyor

0
878
Yeni Ferrari hypercar kapak resmi

Yeni Ferrari Hypercar testlerine devam ediyor. İtalyan lüks otomobil üreticisi Ferrari, FIA Dünya Dayanıklılık Şampiyonası’nda kendisini temsil edecek yeni otomobilini test etmeye başladı. Bunun sonucunda yeni Ferrari, geçtiğimiz günlerde Imola’da piste çıktı. Detayları siz değerli okuyucularımız için derledik.

Yeni Ferrari Hypercar Şampiyonluk Adayı

Yarış arabası üretiminde dünyanın en büyüklerinden olan İtalyan marka Ferrari, Dünya Dayanıklılık Şampiyonası’nın zirvesine 50 senelik aranın ardından geri döneceği yeni LMH aracını test etmeye başladı. Bu kapsamda şirket, aracı Imola’da piste çıkardı. Fakat bu aşama aracın ilk test aşaması değil. Ferrari, Imola’dan önce yeni hypercar aracını Fiorano’da test etmişti. Şimdi ise Imola’da, aracın nasıl çalıştığı ve sistem verilerinin doğru olup olmadığını denetleniyor.

Test aşamaları devam eden yeni Ferrari hypercar, 2023 Dünya Dayanıklılık Şampiyonası sezonunda AF Corse takımı tarafından yönetilecek. Gelecek olan şampiyonada ise model, şampiyonluğun en güçlü adayları arasında.

Yeni hypercar test için pistte

Test Aşamaları Kamuflajla Devam Ediyor

Imola’da devam eden testlerde araç yoğun bir kamuflajla piste çıktı. Görünüşe göre Ferrari, testlerin gündüz yapılmasından dolayı aracın hatlarını ve tasarımını çok fazla ortaya çıkarmak istemiyor. Fakat paylaşılan fotoğraflara göre yeni Ferrari hypercar, dikkat çekici bir arka kanat düzenine sahip. Diğer yandan ise araç ilk defa farları açık şekilde sürüş yaptı. Bu sayede ise aracın ön far tasarımının nasıl olduğu konusunda ilk kez ipucu almış olduk. Bu ufak detay bile modeli bekleyenler için oldukça heyecan vericiydi.

Satılık Tüm Ferrari İlanlarını İnceleyin⇒

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here