Porsche oyuncu koltuğunun tanıtımını yaptı. Firma oyuncular ve araçlar için koltuk üreten Recaro ile işbirliğine gitti.

Porsche ve Recaro Ortaklığı

Porsche ve Recaro’nun ortaklık kurması yeni bir şey değil aslında. 1960 yıllarından beri işbirliği iki firma arasında mevcut. Şimdi ise iki firma %100 yarış ruhunu yansıtan sınırlı sayıda üretime sahip bir oyuncu koltuğu geliştirme yoluna gittiler.

Yandan

İki firmanın ortaklığında üretimi gerçekleşen oyuncu koltuğu Le Mans yarışında tanıtıldı. Oyuncu koltuğunun ilhamı olan Porsche 911 GT3 R de burada ki yarışta kendini gösterdi.

Kırmızı, siyah ve beyaz renklerin hakim olduğu koltuğun en başta Porsche eSports takımı kullanacak.

Porsche Oyuncu Koltuğunun Tasarımı ve Diğer Özellikleri

Porsche oyuncu koltuğu Recaro firmasını Exo Platium isimli koltuğunun sınırlı bir versiyonu. Koltuğun ön kısmında Porsche logosu yer alıyor. Arka kısmında ise Recaro logosu bulunmakta.

5D ayarlı kolçaklara sahip oyuncu koltuğu, alüminyum desteklere sahip. Bunun yanı sıra ayrıca birden fazla ayar seçeneği ile birlikte geliyor. Taban kısmı ise hafif alüminyum alaşımdan yapılma.

Porsche

Kademesiz ayarlanma özelliğine sahip koltukta kopolimer takviyesine sahip teker mevcut. Bu da koltuğu her türlü zeminde kullanmak mümkün demek oluyor. Oyuncu koltuğunun taşıma kapasitesi ise maksimum 150 kilo.

Porsche’un Recaro ile tasarladığı oyuncu koltuğunun tasarımı motor sporlarından ilhamını almış. Ayrıca Porsche koltuk için şu ifadeleri kullanıyor:

‘Sanal tur için tasarlanan oyuncu koltuğumuz konfor ve sırt sağlığı sunarken nihai bir oyun deneyimi vaat ediyor.”

Fiyatı

911 GT3 R modeline atıf yaparak 911 adetle sınırlı olacak oyuncu koltuğu şu an satışta. Almanya da üretimi gerçekleşen oyuncu koltuğu Porsche mağazalarında, Porsche sanal mağaza ve ayrıca yetkili Porsche bayilerinde yer alıyor..

Porsche’un bu oyuncu koltuğunun fiyatı ise 2.499 dolar.

Porsche 911 Panamerican Special Edition Modeline de Göz Atabilirsiniz

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here