Hyundai son yıllarda ürettiği otomobiller ile dünyanın her yerinde oldukça tutulan modeller üretmeyi başardı. Şimdi ise markanın en çok sevilen araçlarından biri olan Hyundai Kona, yenilenerek otomobil tutkunlarının beğenisine sunuldu. Bu hafta yenilenmiş Crossover Kona’nın tasarımı hakkında detaylar paylaşıldı. Gelin hep birlikte Hyundai Kona crossover modeline göz atalım…

Yenilenen Hyundai Kona

2023 model olarak tanıtılan Hyundai Kona iç ve dış tasarımlarda oldukça değişikliğe uğradı. Bunun yanı sıra yeni tip motorlar ile de revize edildi. 2023 Hyundai Kona satışa sunulduğunda, dört farklı motor seçeneği ile gelecek. Tamamen elektrikli ve daha sportif bir N-Line seçenekleri ile gelecek. Ek olarak geleneksel bir benzinli model ve bir de hibrit seçeneği de mevcut. Yeni çıkacak aracın motor özellikleri hakkında henüz bir bilgi paylaşılmadı. Yalnızca tasarımına dair küçük ipuçları mevcut.

2023 Hyundai Kona Tasarım

Hyundai_Kona

Yenilenen modelin fütüristik bir tasarıma sahip olduğunu tahmin etmekteyiz. Aracın ön hat boyunca kendine has yeni ince bir LED şerit mevcut. Yeni Hyundai Kona crossover, sert plastik çamurluk kaplaması ve keskin parametrik yan çizgileri ile yüksek ayarlı SUV görünümünü koruyor.

İç tasarıma baktığımız da ise Yeni Hyundai Kona’nın içi, daha parlak renkler ve daha yumuşak döşemeleriyle şık ve oldukça lüks bir görünüm elde etmiş. Sürücü, ön panelinde 12,3 inçlik ekran mevcut. Ayrıca orta konsolda farklı fiziksel kontroller ve büyük saklama bölmelerine yer verilmiş. Ek olarak fiziksel kontroller içerisinde, klima kontrolü, sürüş modları ve bilgi-eğlence sistemi mevcut.

Geniş Tasarım

Hyundai_Kona

Hyundai, yeniden tasarlama sürecinde Kona’yı biraz daha büyütmeye karar vermiş. Toplam uzunluk, önceki nesle göre yaklaşık 15 santimetre artarak 435 santimetre uzunluğuna ulaşıyor.

  • Gövde 3 santimetre daha geniş
  • Dingil mesafesi 6 santimetre daha uzun

Hyundai Kona Türkiye Fiyatı Ne Kadar Olacak ?

2023 Hyundai Kona modeli için henüz bir fiyat bilgisi mevcut değil. Modelin satışa başlaması ile birlikte fiyat bilgilerini sizlerle paylaşıyor olacağız. Şu an için 2022 model Hyundai Kona 1.0 T-GDI 120 PS Style yetkili satıcı fiyatı 705.000 ₺. Ancak yeni Kona için fiyat listesi henüz açıklanmadı.

Sıfır Kilometre Hyundai Modelleri

Hyundai Norveç’de Sadece Elektrikli Otomobil Satacak

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here