Porsche Macan 2021: Kusursuz Konfor Deneyimi

0
1420
PORSCHE MACAN 2021

Porsche Macan 2021 sportif ve dinamik tasarımıyla SUV sınıfına yeni bir soluk getirdi. Keskin çizgilerin ve akıcı hatların uyum içerisinde birleştiği gövde tasarımı aracın tüm dikkatleri üzerine çekmesini ve ilgi odağı olmasını sağlıyor. Klasik SUV çizgilerinden uzak ve hareketli bir tasarıma sahip olan Porsche Macan 2021 fark yaratmak isteyen kullanıcılar için öne çıkıyor. 

Dış tasarımındaki sportifliği iç yaşam alanında üst seviyede konforla harmanlayan Porsche Macan 2021 tüm yolcuların benzersiz bir yolculuk deneyimlemesini sağlıyor. Yüksek malzeme kalitesinin ve kusursuz mühendisliğin izlerini her noktasında taşıyan Macan eşsiz bir rahatlık sunuyor. 

Kusursuz Konfor Deneyimi

PORSCHE MACAN 2021

Yeni Macan modelinin iç mekanı, içeri girdiğiniz andan itibaren mutlu olmanızı sağlıyor. Tüm yolcuların benzersiz bir yolculuk deneyimi yaşamaları için konfor en üst seviyede sunuluyor.  Malzeme kalitesinin üst seviyede olduğu modern iç yaşam alanı sürücünün güvenli ve kolay bir şekilde hakimiyet kurabileceği ergonomide tasarlanmış.

10.9 inç multimedya ekranı ön konsolun oldukça modern ve teknolojik durmasını sağlıyor. Tam HD çözünürlüğe sahip olan bu ekran akıcı arayüzü ve hızlı işlemcisiyle oldukça keyifli bir kullanım deneyimi sunuyor. Opsiyonel olarak sunulan BOSE Surround Ses Sistemi ve Burmester High-End Surround Ses Sistemi eşsiz bir müzik deneyimi yaşatıyor. 

Havalı süspansiyon sistemi her zemin koşulunda kararlı ve dinamik bir araç konforunu garanti ediyor. Porsche Active Suspension Management (PASM) aktif ve kesintisiz bir şekilde tüm tekerlekler için sönümleme sağlıyor.

PORSCHE MACAN 2021

Elektrikli ayarlanabilir deri koltuklar konforu ve sportifliği bir arada sunuyor. Bu özel koltuklar yolcuları kavrayan dinamik yapısıyla tüm yol ve zemin koşullarında son derece rahat ve keyifli bir oturma pozisyonu sağlıyor. Opsiyonel olarak sunulan ısıtma ve soğutma özelliği farklı hava koşullarında rahat etmenizi ve yolculuğun keyfine varmanızı sağlıyor.

Hız sabitleme sistemi, adaptif sürüş modları, adaptif şasi sistemi, trafik yoğunluk algılayıcı ve uyarı sistemi, yokuş kalkış desteği, start stop sistemi, 360 derece kamera sistemi, ön ve arka park sensörleri ve 3 bölgeli otomatik dijital klima gibi donanımları sayesinde oldukça keyifli ve konforlu bir sürüş deneyimi sunuyor. 

Porsche Macan 2021 Motor Seçenekleri ve Performansı 

2.0 Benzin

237 PS güç ve 370 NM tork üreten 2.0 litre benzinli motor ülkemizde en çok tercih edilen seçenek olarak karşımıza çıkıyor. 0-100 km hızlanmasını 6,9 saniyede tamamlayan araç maksimum 225 km hıza ulaşıyor. Şehir içinde 8,4 litre ve şehir dışında 6,5 litre tüketim değerlerine sahip olan Macan karma kullanımda ortalama 7,2 litre yakıt tüketiyor. Ülkemizdeki vergi oranları ve bakım maliyetleri göz önüne alındığında en mantıklı seçenek olarak öne çıkıyor. 

3.0 S Dizel 

Altı silindirli 3.0 litre dizel motor 258 PS güç ve 580 NM tork üretiyor. Yüksek tork değeri ve gelişmiş süspansiyon sistemiyle oldukça etkileyici çekiş gücüne ve yol tutuşuna sahip olan Porsche Macan 0-100 km hızlanmasını 6,1 saniyede tamamlarken maksimum 230 km hıza ulaşıyor.  Şehir içi kullanımda 6,7 litre ve şehir dışı kullanımlarda 5,7 litre yakıt tüketim değerlerine sahip olan Porsche Macan 3.0 S Dizel karma kullanımda ortalama 6,1 litre tüketiyor.

3.6 Turbo

Porsche Macan ailesinin en özel versiyonlarından birisi olan 3.6 litrelik benzinli versiyonu 400 PS güç ve 550 NM tork üretiyor. Yüksek performans ve etkileyici sürüş dinamiklerini ön planda tutan kullanıcılar için geliştirilen bu araç 0-100 km hızlanmasını 4,6 saniyede tamamlayıp maksimum 266 km hıza ulaşabiliyor. Altı silindirli turbo destekli bu güçlü motorun yakıt tüketimi rakiplerine göre oldukça başarılı seviyelerde. Şehir içi kullanımda 11,5 litre ve şehir dışı kullanımda 7,5 litre yakıt tüketim değerlerine sahip olan Porsche Macan 3.6 Turbo karma kullanımda ortalama 8,9 litre yakıt tüketiyor.

Porsche Macan 2021 Fiyatı 

Porsche Macan ikinci el fiyatları 900.000 TL – 1.600.000 TL arasında değişmektedir. Farklı motor seçenekleri ve opsiyonel alınabilen özel donanımları bulunan aracın fiyatı bu sebeplere bağlı olarak farklılık göstermektedir. 

Porsche Macan İlanları 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here