Opel Adam: Kendisi Küçük Konforu Büyük 

0
2729
Araba Önerisi 

Opel Adam renkli ve sportif tasarımıyla oldukça karakteristik bir görünüme sahip. Kompakt otomobillere talebin her geçen gün artması Opel’in bu sınıftaki oyuncusu Opel Adam’ı ön plana çıkarıyor. Eğlenceli ve dinamik tasarımıyla sıradan otomobillere meydan okuyan Opel Adam dikkatleri üzerine çekmek isteyen sürücülere hitap ediyor. 

Kompakt tasarımı ve küçük boyutları sayesinde yoğun trafikte ve sıkışık alanlarda kullanım kolaylığı sağlayan Adam modern iç mekanıyla yolculuklarınızı keyifli ve konforlu hale getiriyor. Boyutuna göre oldukça geniş sayılabilecek ferah bir iç mekana sahip olan Adam bu konuda A segmentindeki diğer rakiplerinin önüne geçmeyi başarıyor.

Kendisi Küçük Konforu Büyük 

Opel Adam

Kompakt otomobillerin iç yaşam alanlarında genellikle konfordan ödün veriliyor. Ancak Opel Adam’da bu durum söz konusu değil. Adam konforlu iç yaşam alanıyla tüm yolcuların rahat etmesini ve yolculuktan keyif almasını sağlıyor. 

Geniş yüzeyli rahat koltuklar uzun süren yolculuklarda bile tatmin edici konfor sunuyor. Ön koltuklarda sunulan ısıtma özelliği konfordan taviz verilmediğinin en büyük göstergelerinden birisi olmuş. Adam konforlu iç yaşam alanı ve donanımları sayesinde rakiplerinden kolay bir şekilde sıyrılmayı başarıyor. 

7 inç dokunmatik multimedya ekranı Apple Car Play bağlantı desteğiyle keyifli bir multimedya deneyimi yaşamanızı sağlıyor. Akıcı ve hızlı bir arayüze sahip olan multimedya sistemi kolay ve sorunsuz kullanım deneyimi sunuyor.

Opel Adam

Yokuş kalkış destek sistemi, hız sabitleme sistemi, park sensörleri, kör nokta algılama ve uyarı sistemi, park asistanı, far sensörü, yağmur sensörü ve ESP gibi donanımlara sahip olan Adam konforlu ve güvenli bir sürüş deneyimi sunuyor. Direksiyon üzerine konumlandırılan fonksiyonel kumandalar sayesinde sürücü aracın donanımlarını kolay ve güvenli bir şekilde yönetebiliyor. 

Eco ve Sport sürüş modları otomobilin sürüş dinamiklerini değiştirerek performansı verimli bir şekilde sunuyor. City sürüş modu bulunan otomobilin direksiyonu bu modda çok daha yumuşak hale gelerek şehir içinde ve dar alanlarda manevra kabiliyetini arttırarak sürüş kolaylığı sağlıyor. 

Renkli dış tasarımıyla bakışları üzerine toplamayı başaran Adam modern ve konforlu iç yaşam alanıyla sınıf standartlarının çok üzerinde bir deneyim yaşatıyor. A segmentinde sportif kompakt bir otomobil almak isteyen kullanıcılar için oldukça mantıklı bir seçenek olan Opel Adam verimliliği ve konforu bir arada sunuyor. 

Opel Adam Yakıt Tüketimi ve Performansı 

1.2 Benzinli 

70 HP güç ve 115 NM tork üreten 1.2 litre dört silindirli benzinli motor 5 ileri manuel şanzıman seçeneğiyle sunuluyor. 0-100 km hızlanmasını 14.8 saniyede tamamlayan otomobil maksimum 170 km hıza ulaşıyor. Şehir içi kullanımlarda 7,2 litre ve şehir dışı kullanımlarda 4,3 litre yakıt tüketen Opel Adam 1.2 karışık kullanımda ortalama 5,3 litre yakıt tüketiyor.  Küçük boyutları ve kullanım amacı düşünüldüğünde yeterli bir performansa sahip olan otomobil özellikle şehir içi kullanımlarda oldukça rahat etmenizi sağlıyor. 

1.4 Benzinli 

87 HP güç ve 176 NM tork üreten 1.4 litre benzinli motor Easytronic şanzıman ile birlikte sunuluyor. 0-100 km hızlanmasını 12,5 saniyede tamamlayan Adam 1.4 maksimum 176 km hıza ulaşıyor. Şehir içinde 6,6 litre ve şehir dışında 4,1 litre yakıt tüketim değerlerine sahip olan Opel Adam 1.4 karma kullanımda ortalama 5 litre yakıt tüketiyor. Düşük tüketim değerleriyle öne çıkan bu versiyon tatmin edici performansıyla keyifli bir sürüş deneyimi yaşamanızı sağlıyor. Verimliliği ve performansı bir arada sunan bu motor ara hızlanmalarda ve ilk kalkışlarda sizi memnun etmeyi başarıyor.

Opel Adam Fiyatı 

İkinci el Opel Adam modelleri 90.000 TL – 200.000 TL arasında değişen fiyatlara satılmaktadır. Farklı motor seçenekleri ve donanım paketleri bulunan otomobilin piyasa değeri özelliklerine ve kondisyonuna göre farklılık göstermektedir.  

İkinci El Opel Adam İlanları 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here