Mazda MX-5 2021: Uygun Fiyatlı Spor Otomobil

0
2004
MAZDA MX-5

Mazda MX-5 sportif tasarımı ve modern çizgileriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Dinamik ve akıcı hatlara sahip olan Mazda MX-5 karakteristik tasarımıyla etkileyici bir duruş sergiliyor. Kendine has sürüş dinamikleriyle benzersiz bir sürüş deneyimi sunan Mazda MX-5 2021 modelinin performansını ve özelliklerini sizin için inceledik.

Önceki nesline göre çok daha modern ve dinamik bir tasarıma sahip olan Yeni MX-5 donanımları ve yeni teknolojileriyle günümüz ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılıyor. Sportif dış tasarım çizgilerinin iç yaşam alanında da devam ettiği Yeni MX-5 karakteristik sürüş dinamikleri ve rahat iç mekanıyla oldukça keyifli bir sürüş deneyimlemenizi sağlıyor.

Yeni Nesil Konfor 

MAZDA MX-5

2021 model Mazda MX-5 modern ve şık iç yaşam alanıyla oldukça rahat ve keyifli bir yolculuk deneyimi yaşatıyor. Yeni nesil sürüş destek sistemlerinin ve güvenlik asistanlarının kullanıldığı MX-5 güvenli ve konforlu bir sürüş tecrübesi sunuyor. 

Deri sportif koltuklar yolcuları kavrayan ve saran yapısıyla oldukça dinamik ve stabil bir oturma pozisyonu sunuyor. Özel geliştirilen koltuklar özellikle virajlı yollarda oturma pozisyonunuzu korumanızı ve her an rahat etmenizi sağlıyor. Isıtma özelliği bulunan koltuklar farklı hava koşullarında vücut ısınızı korumanızı sağlıyor. 

Hız sınırlama ve sabitleme sistemi, kör nokta uyarı sistemi, şerit değiştirme ve takip asistanı, yaya koruma sistemi, trafik uyarı sistemi ve çekiş kontrol sistemi gibi güvenlik donanımları yolcuların her an güvende kalmasını sağlıyor. 

MAZDA MX-5

Adaptif led ön farlar, uzun far asistanı, Bose müzik sistemi, dijital klima, ön ve arka park sensörleri, otomatik kararan dikiz aynası ve 7 inç multimedya ekranı otomobilin çok daha konforlu ve keyifli hale gelmesini sağlıyor.

Kaliteli malzemelerin kullanıldığı iç yaşam alanı rakiplerinin bir adım ilerisinde konfor sunuyor. Mazda MX-5 uygun fiyatlı sıfır kilometre spor otomobil sahibi olmak isteyen kullanıcılar için çok güçlü bir seçenek olarak öne çıkıyor.

2021 Mazda MX-5 Motor Seçenekleri ve Performansı 

Spor otomobil sahibi olmak isteyen kullanıcılar için performans ve sürüş dinamikleri araç tercihini etkileyen en önemli faktörlerin başında geliyor. Yeni nesil motor seçenekleriyle verimliliği ve performansı bir arada sunmayı vadeden Mazda, incelememize konu olan MX-5 modelinde sunduğu yeni nesil motor seçenekleriyle bu iddiasını sürdürüyor. 

Skyactiv-G 1.5L

132 PS güç ve 152 NM tork üreten 1.5 litre benzinli motor 6 ileri manuel şanzıman seçeneği ile birlikte sunuluyor. 0-100 km hızlanmasını 8,6 saniyede tamamlayan otomobil maksimum 203 km hıza ulaşıyor. 

Şehir içi kullanımda 8,2 litre ve şehir dışı kullanımda 5,2 litre yakıt tüketim değerlerine sahip olan otomobil karışık kullanımda ortalama 6,3 litre yakıt tüketiyor. 

Skyactiv-G 2.0L

Serinin güçlü versiyonu olan 2.0 litre benzinli motor 184 PS güç ve 209 NM tork üretiyor. Otomatik şanzıman seçeneği ile sunulan otomobil 0-100 km hızlanmasını 7,9 saniyede tamamlarken maksimum 199 km hıza ulaşıyor. 

Şehir içi kullanımda 8,2 litre ve şehir dışı kullanımda 6,1 litre yakıt tüketim değerlerine sahip olan otomobil karışık kullanımda ortalama 6,9 litre yakıt tüketiyor. Giriş versiyonu olan 1.5 litre benzinli motor ile çok yakın yakıt tüketimine sahip olan bu versiyon verimliliği ve performansı bir arada deneyimlemek isteyen sürücülere hitap ediyor.

50:50 ağırlık dağılımına ve hafifletilmiş alçak gövde yapısına sahip olan MX-5 kendine has karakteristik sürüş dinamikleriyle benzersiz bir sürüş deneyimi yaşatıyor. 

MAZDA MX-5

2021 Model Mazda MX-5 Fiyatları 

2021 model Mazda MX-5 466.790 TL’den başlayan fiyatlar ve %1,65 faiz oranıyla satışa sunuluyor. Başlıkta belirtilen uygun fiyatlı spor otomobil bölümü sizi biraz şaşırtmış olabilir ancak otomobil fiyatlarının her geçen gün artması dikkate alındığında böyle karakteristik bir otomobil gerçekten uygun bir satış fiyatına sahip.

MX-5 İlanları 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here