Renault Koleos Aileler İçin Uygun mu ?

0
1130
Renault Koleos Aileler İçin Uygun mu ?

Çağdaş ailenin ihtiyaç duyduğu her şeye sahip olmasına rağmen, değeri bilinmemiş Renault Koleos, yollarımızda daha az görülen SUV’lardan biridir. İşte bu yüzden daha fazla ilgiyi ve daha iyi satışları hak ediyor.Renault Koleos Aileler İçin Uygun mu ?

1. Çok büyük

Renault Koleos Aileler İçin Uygun mu ?

Çok fazla alana ihtiyacınız varsa, Koleos sizin arabanız. Önden arkaya ve bagajda, ikinci sırayı düz bir şekilde katlarsanız birkaç sörf tahtasını germek veya taşımak için çok fazla alan var. İkinci sıra, üç yetişkini kolayca yan yana oturtur. Açıkta (ancak iyi gizlenmiş) Isofix çocuk koltuğu bağlantıları ve arka kapı açıklığının tamamen açıkken 77 derece genişliğinde olması sayesinde, çocuk koltuklarının dış arka koltuklara takılması kolay bir iştir.

464 litrelik bagaj, düz bir yüzey oluşturmak için eşikle aynı yükseklikte konumlandırılmış çıkarılabilir bir zemine sahiptir. Altında tam boy bir stepne bulacaksınız.

Renault, “Koleos, 11 litrelik bir torpido gözü ve orta konsolda ayarlanabilir bir kol dayamasıyla birlikte 7 litrelik bir bölme dahil olmak üzere kabin çevresinde 35 litrelik ek depolama alanına sahip” diyor. Renault Koleos Aileler İçin Uygun mu ?

2. Uygun fiyatlı

Boyutu, yerleşik teknolojisi ve özellikleri göz önüne alındığında, Koleos’un fiyat etiketi oldukça rekabetçi. Daha azına daha fazlasını isteyen aileler için Koleos mükemmel bir değer teklifidir. Ayrıca, daha zorlu koşullar için 4WD LOCK’un yanı sıra çamur, kir/kum modu ile ;dört tekerlekten çekiş modeli mevcuttur.

2.5 litrelik benzinli motorun (126 kW ve 233 Nm’lik) yakıt tüketimi, otoyolda 100 km’de etkileyici bir 7,8 litre iken, trafikte sürüş 100 km’de 10 litre iyi bir getiri sağladı. Yolculuğunuz ne kadar uzun olursa, bu rakam açık yolda o kadar düşük olacaktır. Kombine çevrimde, 100 km’de yaklaşık 8,8 litre olmasını bekleyin (rakamlar önden çekişli modele göre). Koleos, yalnızca bir CVT  şanzıman ile mevcuttur, ancak şüphesiz sektördeki en iyi (ve en sessiz) şanzımanlardan biridir.

3. Herkes için bağlantı

Önde iki, arkada iki USB bağlantı noktasının ;yanı sıra Apple CarPlay ve Android Auto ile herkes ister müzik dinlerken; isterse bir tablette Minecraft oynuyor olsun; en sevdikleri çevrimiçi etkinliklere katılabilir. Tüm üreticiler USB bağlantı noktaları konusunda eşit derecede cömert değildir; ancak Renault kesinlikle modern ebeveynliğin zorluklarını ve çocukların yolculuklarda ekranda ;eğlence / müzik akışına olan sürekli ihtiyacının farkındadır.

4. 5 yıldızlı bir EuroNCAP güvenlik derecesi

Son olarak Anneler ve Babalar, bol güvenlik özelliklerine sahip arabaları tercih edebilir; ancak genellikle daha cazip bir fiyat etiketi lehine bunu gözden kaçırmaya isteklidirler. Ayrıca  Bu durumda, herhangi bir uzlaşmaya gerek yoktur. Fakat Koleos, çekiş ve denge kontrolü, fren desteği, yokuşta kalkış desteği ve 6 hava yastığı ; ayrıca dahil olmak üzere güvenlik ekipmanlarıyla kabzaya takılmıştır. Böylelikle EuroNCAP çarpışma testi güvenliğinde liderdir, bu nedenle bu kurumdan beş yıldız almak çok önemlidir.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here