Polestar Dünya’nın en havalı Otomotiv Showroom’u ile gündem olmayı başardı. İsveç markası memleketini iyi benimsemiş diyebiliriz:) Finlandiya’da açtığı bu showroom görenleri hayran bıraktı. Dış tasarımı enfes olduğu kadar içerisi de sürprizlerle dolu. Gelin birlikte göz atalım.

Polestar Snow Space

Rekabetin gittikçe sertleştiği elektrikli araç sektöründe öne çıkmak bi hayli zorlaştı. İlk günden itibaren Polestar da rekabet açısından bu zorlu EV sektöründe öne çıkmak için oldukça çaba gösterdi. İsveç’li marka kendisini Finlandiya’da açtığı havalı showroom’u (Polestar Snow Space) ile öne çıkarmayı başardı.

Polestar Snow Space: Kardan Eşsiz Showroom

Polestar Snow Space

Polestar Snow Space Kuzey Kutup Dairesi hattının hemen üzerinde! Finlandiya’nın Rovaniemi şehrinde yer alıyor.

Volvo’nun bir alt markası ve şu anda yalnızca elektrikli otomobil üretimi gerçekleştiren Polestar, Finlandiya’da tamamen beyaz, hafif kavisli bir küp şeklinde son derece minimalist bir tasarıma sahip bir kar galerisi inşa etti. İskandinav tasarımı, minimalizmi ve işlevselliğinin yanı sıra doğal ve otantik malzemelerle dikkatimizi hemen çekti.

Tavanda sadece marka amblemini görüyoruz. Ayrıca yan duvarlardan birinde Polestar kelimesi de kabartmalı. Muhtemelen marka, duvarların hafif kavisli şekli, küçük bir kemer etkisi yaratmak ve ağırlığı dağıtmak için tasarlamış. Bununla birlikte tüm yapıya daha iyi yapısal sağlamlık da kazandırıyor.

Test Sürüşleri ve Buz Sergileri

Polestar Snow Space

Polestar Showroom’un içinde gerçek arabalar var. Hatta bunlarla test sürüşleri yapabiliyorsunuz. Ayrıca içinde küçük buz sergileri de var. Finlilerin mükemmel bir şekilde ustalaştığı bir teknoloji ile presledi. Showroom yapımında sadece kar ve buz kullandı. Fakat bu güzel showroom kıştan sonra erimeye bırakılacak.

Showroom 26 Şubat tarihine kadar ziyarete açık. Muhtemelen de bu son olmayacak. Tekrarı gelecek.

Polestar 7 Avrupa’da Üretmek İstiyor.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here