Peugeot Motocycles, Pulsion Euro 5’i Haziran Ayında Türkiye’de Satışa Sunuyor!

0
2713
peugeot pulsion euro5

Peugeot Motocycles, İsotlar Motor güvencesinde yeni Pulsion Euro 5’i Haziran ayında Türkiye’de piyasaya sunuyor. 120 yıllık köklü geçmişiyle motosiklet serüvenini sürdüren Peugeot Motocycles, yeni modeli ile dünyada mobilitenin önemli bir oyuncusu haline gelmeyi hedefliyor. Kendi kategorisinde ABS (Kilitlenmeyen fren sistemi) ve SCB (Senkronize Fren Sistemi) fren sistemini standart olarak sunan tek scooter modelini sizler için inceledik.

Güvenli Sürüş Deneyimi!

peugeot pulsion euro5

Fransa’da üretilip Avrupa’ya ihracat edilecek olan Pulsion Euro 5; yüksek donanım, performans ve optimum konforu bir araya getiriyor. Ayrıca kendi sınıfında ABS ve SCB fren sistemini birlikte sunan tek motosiklet olma özelliğine sahip. ABS fren sistemi, tekerlekleri kitlenmeden güvenli frenleme yapmanızı sağlarken, SBC ile birlikte frenleme sistemi ön ve arka tekerleklere dağıtır. Ayrıca acil fren durumunda güvenliği arttırmak için otomatik uyarılar bulunuyor. Bu sayede şehir içi kullanımlarda güvenli yolculuk sizi bekliyor.

Allure ve GT Versiyonu

peugeot pulsion euro5

Peugot Motocycles, motosiklet kullanıcılarının ihtiyaçlarını analiz ederek Allure ve GT versiyonunu tekrar tasarladı. Bu versiyonlarla birlikte GPS yönlendirmesi, sürücü telefonuna gelen SMS’in il 30 karakterinin okunabilmesi, telefondaki bildirim panelinin görüntülenmesi için i-Connect gösterge paneli birlikte sunuyor. Allure versiyonu ile birlikte jet ve tam yüz kaskını kolayca taşıyabilmesini sağlıyor. Ayrıca 30 litrelik üst çanta ve aynı kütlede koltuk altı saklama bölgesi ile birlikte toplam 78 litreyi bulan kapasite sunuyor.

3 Pençeli Arka Lambalar!

Peugeoy Metropolis gibi, Pulsion da önde kedi gözü şeklinde tasarlanan LED farlarına ve 3 pençeli arka farlara sahip. Ayrıca 125 cc’lik motor, 8800 RPM’de maksimum 10,6 KW güç için 14,4 HP ve 12,4 NM tork üretiyor.

Peugeot Pulsion Euro 5’in Teknik Özellikleri

Euro 5 motor 125 cc
Şanzıman Otomatik CVT
Güç 8.800 RPM’de maksimum 10,6 kW (14,4 hp)
Tork 6.900 RPM’de maksimum 12,4 Nm
Yakıt Tüketimi 2.5 L
Premium Donanımlar DRL, tam LED, TFT gösterge paneli, akıllı anahtar, USB soketi
Fren Sistemi ABS ve SBC
Ön/Arka Süspansiyon Hareketi  95/90 mm
Ön/Arka Frenler Disk fren 260/210 mm

 

Peugeot Pulsion Euro 5 Haziran ayında Türkiye’de satışa sunulacak. Fakat motosikletin Türkiye fiyatı henüz açıklanmasa da, Peugeot’un yeni scooter modelinin Fransa fiyatının 4.500 Euro bandında olduğunu biliyoruz.

125cc Scooter Mı? Motosiklet Mi?

ABS Bulunduran Motosikletler Kazaları %25 Oranında Azaltıyor

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here