Vespa Primavera İçin A2 Ehliyete İhtiyacınız Yok

2
3081
Vespa primavera 50 scooter
Vespa primavera 50 scooter

Vespa 1946 yılından beri benimsemiş olduğu ikonik tarzla hayranlarını peşinden sürüklemeye devam ediyor. Bu kez de, B sınıfı ehliyete sahip olan kişilerin de kullanabileceği Primavera 50 adlı modelini piyasa sürerek daha geniş bir kitleye hitap etmeye başladı.

Vespa Primavera serisi, diğer gelişmelerin yanı sıra, 50 cc aralığında yenilenen bir dizi modelle 2018 yılında altın yılını kutladı: Chrome Crest (CC), Yacht Club ve Touring. Üretici firma her modelinde kendi renk seçimine sahiptir ve tasarımında önümüze benzersiz bir şey getirebilir. Ancak genel gösteriş ve kanıtlanmış 4T3V motor teknolojisi, her birinde sabittir. Primavera 50’de ayrıca, en yüksek hızı 49km / saat ile sınırlandıran sınırlı hız varyantı da sürücü ehliyetiyle ve motosiklet onayı olmadan sürmenize olanak tanır.

Vespa Primavera Gerçek İtalyan Scooter’ı

vespa serisi
vespa serisi

Gerçek bir İtalyan scooter’ını geçmek zordur ve Primavera serisi bunun neden doğru olduğunun somut örneğidir. Zarif eğriler ve akıllı gövde, tüm dünyada anında tanınan bir figür oluşturdu. Ancak Piaggio ve Vespa bölümü modern scooter’ın gelişiminde öncü olduğu için bu beklenebilir.

 Vespa Primavera Serisi Genel Özellikler

vespa primavera serisi
vespa primavera serisi

Üç varyant arasında epey bir geçiş var. Bunun bir örneği, CC’ye adını veren, yüksek monteli ön çamurluktaki krom ayrıntıdır. Çamurluk üzerindeki derin değer, ıslak sürüş koşullarında spreyi koymak içindir, aynı zamanda serinin de oldschool görünümünün bir parçasıdır.

“Kravat” ayrıntısı, üçlü şerit ve üstte yeni bir korna kapağıyla birlikte gelen başka bir klasik dokunuş diyebiliriz. Yuvarlak tepegöz farları, far muhafazası gibi derin köklere sahip olan başka bir dokunuş diyebiliriz. Ancak burada çift yönlü LED farda modern bir dokunuş buluyoruz.

Vespa-Primavera-oldschool
Vespa Primavera oldschool

Bir dizi gömme flaşör bacak korumalığına benziyor ve dünyanın çoğu bölgelerinde yasal olsa da, bazı yasalar bir dizi gidona montaj dönüş sinyali gerektiriyor. Ancak Avrupa bölgesi flaşörleri artık bir özellik olarak kalıyor. Tek bir analog hız göstergesi, LCD ekran ve bir avuç idiot ışığı enstrümantasyonu tamamlıyor.

Alt iç kaportadaki küçük torpido gözü, telefonunuzu ve diğer malzemeleriniz hava dışında saklayabileceğiniz başka bir yer sağlar. Açık hava yük kapasitesine gelince, koltuğun önündeki bir çekme kancası ve tünelin üstündeki kaymayan bir yama, bir miktar ara ayak kapasitesine izin verir. Ayrıca kaymaz yama, pil bölmesi için bir kapak görevi görür.

Touring Modeli Özellikleri

Son olarak, Touring modeli, küçük, net bir ön cam ve bazı market alışverişi görevleri için oldukça fazla fayda sağlayan ön ve arka krom bagaj raflarıyla yukarıdakilere katkıda bulunuyor. Bir Blanco Yacht Club ile Yacht Club çeşidi, modern yelkenli teknelerde yaygın olarak kullanılan fedakar mavi kumaşa benzer şekilde deniz mavisi detaylara sahip.

İkinci El Vespa İlanları >>

2 YORUMLAR

  1. Herkesin hayali bir motor çok güzel duruyor. Resimlerde özenle seçilmiş belli oluyor 🙂 fiyatları yüksek olsada kalite anlamında vespa bir numara

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here