Şu anda Almanya’da halka açık yollarda test edilen Mercedes G Serisi değişiklikleriyle görüntülendi.

Mercedes-Benz G Serisi, mevcut haliyle, markanın arazi aracı için büyük bir yeniden tasarımını tanıttığı 2018’den beri satışta. Model, büyük bir görsel revizyondan geçmedi. Ancak yeni teknolojiler ve daha verimli aktarma organları aldı. Şimdi, Mercedes G Serisi’nin bu yeni versiyonu. Fotoğraflar gösterdiği gibi, sadece küçük tasarım değişiklikleri getirmesi gereken bir orta dönem makyajı için hazırlanıyor.

Fotoğrafları incelediğimizde bazı değişiklikler göz önünde. Ön fasyayı kaplayan folyo var. Görünüşe göre tampon bazı minimal yeni dokunuşlar alacak. Ayrıca şimdiye kadar bildiğimiz ön kısımla ilgili her şey bu kadar. Durum, yeniden tasarlanan tampona ek olarak LED arka farlar için yeni dahili grafiklerin de olabileceği arka kısımdaki duruma benzer.

Kabin İçinde Değişiklikler

Yine de kabin içinde daha büyük iyileştirmeler bekliyoruz. Mercedes’in lüks arazi aracına S-Serisi, C-Serisi ve SL’nin yeni büyük ekran düzenini verip vermeyeceğini bilmiyoruz. Ancak araçta yeni bir bilgi-eğlence sistemi olacağını kesin olarak biliyoruz. Mercedes G Serisi şu anda Stuttgart merkezli otomobil üreticisinin en yeni MBUX’a sahip olmayan tek ürünü. Bu, yenilenen Mercedes G Serisi’nin piyasaya sürülmesiyle değişecek.
Mercedes G Serisi
Motor tarafında, büyük değişiklikler olmayacak. Ancak bu noktada bir çeşit elektrifikasyon muhtemel gibi. Sınıfının en iyisi olan G63, şu anda 577 beygir gücü (430 kilovat) ve 850 Newton-metre tork çıkışına sahip 4.0 litrelik bir V8 motora görüyoruz. Ayrıca dokuz ileri otomatik şanzımana sahip. G63 ayrıca daha fazla güç ve gelişmiş verimlilik için elektrik desteği alabilir.

Elektrikli Mercedes G Serisi

Mercedes G Serisi Elektrikli

En çevre dostu G Serisi’nin, Mercedes’in arazi aracına dayalı tamamen elektrikli bir modeli piyasaya süreceği 2024 yılında bekliyoruz. İçten yanmalı modelin arazi kabiliyetini eşleştirmek amacıyla her tekerlek için bir tane olmak üzere dört elektrik motorlu bir düzen kullanacak. Devasa bir pil paketi elektrik enerjisi sağlamalıdır. Hatta silikon anot kimyasına sahip isteğe bağlı bir pil paketi bile duyurmuştu. Detayları aşağıdaki linkte bulabilirsiniz!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here