Lamborghini Urus Japonya’da 6500 Km’lik Yolculuğu Tamamladı

0
1491

Lamborghini Urus Japonya’da 6500 kilometrelik bir yolculuğu tamamladı. Üç yıl önce piyasaya sürüldüğünde kaç kilometre kat edeceği biraz karışıklığa neden olsa da, Urus, Lamborghini’nin en çok satan aracıdır. Bu yüzden Lamborghini Urus ile Japonya’da epik bir yolculuğa çıkarak çok çeşitli fotoğraflar çektiler. Ayrıca ünlü markanın Urus modelinin iki örneği bu yolculuğa çıktı ve bu durumu kutladılar.

Lamborghini Urus Japonya’da 6500 Km’lik Yolculuğu Tamamladı

Lamborghini Urus’un Japonya’daki 6437 km’lik yolculuğu 26 Nisan’da Fukoka’da başladı. Ayrıca Urus’un yolculuğu, 17 farklı etabın ardından 23 Mayıs’ta Tokyo’da sona erdi. Yolculuk sırasında, süper SUV’lar dudak uçuklatan herkesin görmek istediği manzaralardan geçtiler. Sürücüler, Japonya’da Pacific Long Beach, Urashima Çiçek Parkı ve Great Seto Köprüsü gibi farklı yerlerde Urus’un fotoğraflarını çekti.

Lamborghini, “Proje, bir süper spor otomobilin ruhunu bir SUV’nin işlevselliğiyle birleştirdi. Dünyadaki ilk Süper Spor Yardımcı Araç olan Urus’un mutlak çok yönlülüğünü gösteriyor. Ayrıca bu proje Japonya’nın güzelliğini, dinamizmini ve diğer cazibesini anlattı.” dedi. Ayrıca ünlü marka, “Urus özgürlüğün mükemmel bir temsili olarak bulunuyor. Ek olarak sürücülerin pistten kuma, buza, çakıl veya kayalara kadar her türlü araziyi keşfetmek için herhangi bir yolu açmasını sağlıyor.” açıklamalarını ekledi.

Bu rota toplamda 6.500 km’den (~ 4.000 mil) uzun olan bir güzargahı kapsamaktadır. Bunlardan biri Blu Astraeus ve diğeri Giallo Inti Pearl Capsule’de tamamlandı. Ancak iki SUV için herhangi bir tehdit oluşturmuyordu. Markanın Centro Stile departmanı tarafından özelleştirilmiş, 641 HP / 478 kW ve 850 Nm tork üreten 4.0 litrelik çift turboşarjlı bir V8 ile satışa sunulmaktadır. Ayrıca İtalyan otomobil üreticisine göre 0 km/sa hızdan 100 km/sa hıza sprint yapması 3,6 saniye sürüyor. Ayrıca Lamborghini Urus’un maksimum çıkabileceği hız ise 306 km/sa’tir.

Urus, muhtemelen önümüzdeki yılın başlarında döngü ortası yenilemesini alacak. Yeni Urus modelinde Facelift ve olağan tasarım revizyonları yapılacak. Ayrıca daha hafif ve daha güçlü olması gereken söylentilere göre EVO pist odaklı bir versiyonunu getirecek. Bu sayede büyük oranda yapılan değişiklikler ile büyük yenilikler yapıldı. 800 HP’nin üzerinde olduğu iddia edilen kartlarda bir hibrit varyant da var.

İkinci El Lamborghini Urus İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here