HondaJet Elite S Business Jet daha uzun menzile sahip. Yeni HondaJet gelişmiş aviyonik sistemleri ile birlikte geliyor. Honda sadece araba ve motosiklet inşa etmekle meşgul değil. Ünlü marka ayrıca jetler de üretiyor ve uygun bir şekilde adlandırılan HondaJet’i Elite S olarak adlandırılan yeni bir varyantla güncelliyor.

HondaJet Elite S Business Jet Daha Uzun Menzile Sahip

Japon şirketin yeni HondaJet Elite S’si ekstra 90,7 kg maksimum kalkış ağırlığından yararlanıyor. Bu, gemide fazladan 90 kg ile Elite’e kadar gidebileceğini gösterir. Veya daha fazla yakıt yükleyebileceği anlamına gelmektedir. Ayrıca HondaJet Elite S Business aynı yük ile 222 km (138 mil) daha fazla seyahat edebilir.

HondaJet Elite S Business Jet Daha Uzun Menzile Sahip
HondaJet Elite S Business Jet Daha Uzun Menzile Sahip

Elite S’de bir avuç yeni teknoloji de yer alıyor. Örneğin, HondaJet Elite S, ABD’de mevcut olduğunda kalkış izni ve rota hizmetleri için geleneksel sesli komutları metin tabanlı mesajlaşma ile değiştiren FAA Veri İletişimi özelliğine sahiptir. İş jetinde ayrıca metin sağlayan bir Uçak İletişim Adresleme ve Raporlama Sistemi (ACARS) bulunur. Ayrıca bu iletişim hava trafik hizmetleri ve operasyon hizmetleri ile tabanlı mesajlaşmayı içerir.

Elite S için bir yenilik de Honda’nın pilot iş yükünün azaltıyor. Ve şirket ayrıca belirli hava koşullarında güvenliği artırma üzerine çalışıyor ve geliştirmeler yapıyor. Bu iki özelliğe yönelik olarak söylediği bir Gelişmiş Direksiyon Arttırma Sistemi (ASAS) sunuyor.

Elite S’nin dış tasarımı da büyük oranda değiştirildi ve güncellendi. Ayrıca Gunmetal, Luxe Gold ve Deep Sea Blue adlı üç yeni özel renk şemasında sunuldu.

HondaJet Elite S Business Jet Daha Uzun Menzile Sahip

Honda Aircraft Company başkanı, “HondaJet Elite, 2018 yılında piyasaya sürülmesinden bu yana, sınıfındaki en iyi performansı elde etti. Aynı zamanda en verimli olmayı başardı ve yeni Elite S ile uçağın kapasitesini genişletildi. Bunun için bir adım daha atıyoruz.” dedi. Ayrıca yönetici Michimasa Fujino yaptığı açıklamada “Yeni Elite S’deki yenilik göz önünde. Tasarım ve mühendisliğin bir sonucu olarak, iş havacılığında bir kez daha yeni bir standart belirliyoruz.” sözlerini ekledi.

İkinci El Honda Fiyatları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here