Lamborghini Huracan Hibrit Versiyonuyla Geliyor!

0
654
Lamborghini Huracan Hibrit

Lamborghini Huracan şarj edilebilir hibrit versiyonuyla geliyor. Aynı zamanda hibrit versiyonun önümüzdeki yıl çıkması planlanıyor.

Huracan Şarj Edilebilir Hibrit Versiyon

Lüks otomobil markası Lamborghini, Huracan modelini 2013 yılında piyasaya çıkarmıştı. Fakat sürekli gelişen otomobil piyasasını yakalamakta rakiplerine göre geride kaldı. Bu yüzden marka Huracan ile ilgili yeni bir karar aldı. Böylece Lamborghini, Huracan modelinin şarj edilebilir hibrit versiyonunun yapılacağını açıkladı.

Lamborghini yöneticisi Rouven Mohr, Huracan’ın şarj edilebilir hibrit versiyonun gelecek yıl satışa sunulabileceğini belirtti. Ayrıca aracın güç ünitesi ile ilgili fazla bir bilgi paylaşılmadı. Fakat elektrikli motorun 6 silindirden fazla 12 silindirden az olacak şekilde motora ekleneceği açıklandı. Aynı zamanda bu motorun Lamborghini’ye özel olacağı da belirtildi.

Ek olarak Lamborghini 2024 yılına kadar tüm modellerine şarj edilebilir hibrit üniteleri eklemeyi planlıyor. Aynı zamanda şirket, gelecek 10 yılın ilk yarısında tamamen elektrikli ilk modelini çıkaracak. Bu model diğerlerinden farklı olarak 4 kişilik olacak.

Lamborghini Huracan

Şimdi Lamborghini Huracan’ın son versiyonu olan Tecnica’nın tasarımına yakından bir göz atalım.

Huracan Tecnica Tasarımı

Huracan serisinin son üyesi olan Tecnica günlük kullanım rahatlığı sunuyor. Tecnica hem performans ile hem de tasarımıyla dikkat çekiyor. Dış tasarımına baktığımız zaman çizgileri önceki serilerden ayırt edici bir şekilde. Öyle ki ön ve arka tasarım keskin çizgiler ile tekrardan şekillendirildi. Bundan dolayı Huracan serisine hem yeni hem de unutulmaz olacak şekilde iz bıraktı. İç tasarıma bakacak olursak Tecnica’yı diğer serilerden ayıran en dikkat çekici özellik çok yönlü olmasıdır. Sürücü memnun edecek kapsamlı bir kişiselleştirme seçeneği bulunmaktadır. Aynı zamanda iç tasarım malzemeleri en kaliteli ve özel malzemelerdir. Adeta Lamborghini’nin İtalyan tasarımını gözler önüne sermektedir. Ayrıca Tecnica’ya özel olarak yapılmış bağlantı özellikleri de mevcuttur.

Lamborghini Huracan Tecnica

2.el Lamborghini Huracan İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here