Pebble Beach Etkinliği Bu Yıl Yeniden Düzenlenecek. Otomobil tutkunları otomobilleri ile eğlenmeyi çok sever. Hayatında kişisel aktiviteler dışında en yakın dostuyla bir şeyler yapmak bir otomobil severin en çok haz aldığı bir eylemdir. Pandemi bu ilişkinin arasında uzun bir süre girdi. Ancak hayatın yavaş yavaş normale döndüğünü gösteren şeyler de yaşanıyor. Otomobiliniz ile pandemi de yaptığınız aktiviteleri bir kenara bırakıp artık sahaya çıkma vakti geldi. Ünlü Pebble Beach Concours d’Elegance etkinliği bu yıl düzenlenmeye karar verildi.

Pebble Beach

1950 Yılında Başlayan Serüven Hala Devam Ediyor

Önemli bir otomobil etkinliği olan Pebble Beach Concours d’Elegance etkinliği ilk olarak California’da 1950 yıllarında başladı. Her yıl ağustos ayında düzenlenen etkinliğe özgünlük, işlev, tarih ve stil açısından gövde gösterisi yapmak için katılan otomobiller bulunuyor. Bunun yanında bu konularda üstün olan ve her grup için derece alan otomobillere ödüller ve tüm otomobiller arasından birinci olana ise gösterinin en iyisi ödülü takdim edilecek.

Pebble Beach

Otomobiller Pebble Beach etkinliğine çok önem veriyor. Çok yoğun talep nedeniyle etkinlikte çok ciddi gelirler elde ediliyor. Pandemi yüzünden ertelenmek zorunda kalan etkinlik maalesef 2 milyon dolar kayıp yaşadı. Lüks otomobillerden de mahrum olan etkinlik ve sürücüler pandeminin bitmesini en çok isteyen kesim olabilir.

Pebble Beach Etkinliğinin yöneticisi konumunda olan Sandro Button müjdeli haberi verdi. Aynı saatte her zaman ki yerde buluşmak için orda olacağını açıkladı.

Pandemi tam olarak sona ermeden böyle bir etkinliği tekrar gündeme getirmek ve devam vurgusu yapmak lüks otomobil üreticileri tarafından nasıl bir karşılama yaşayacak bilemiyoruz. Özellikle etkinliğin gözdeleri Mercedes, bu etkinliğe katılmak konusunda tereddüt yaşıyor. Buna ek olarak Katılsa bile çok büyük bir şov içerisinde olmayacağı iddia edildi. Rolls-Royce da Mercedesle bu konuda hemfikir bir tutum sergiledi.

Pebble Beach

Pebble Beach Etkinliğinde Yeni İsimlerde Olacak

Etkinlik bir aksiklik çıkmazsa gerçekleşecek ve bu sene etkinliğe yeni katılan isimler var. McLaren ve Lamborghini gibi isimler etkinliğe dahil olacak. Buna ek olarak Aston Martin ve Bentley de fuarda olacaklar arasında. Bir diğer lüks otomobil şirketleri BMW ve Ferrari cephesinden bir açıklama gelmedi.  Bentley böylesine önemli bir organizasyonda bulunacak olmaktan mutlu. Zaten bu nedenle tüm enerjisiyle bu organizasyona renk katmaktan mutluluk duyacağını dile getirdi.

İkinci El Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here