Tesla Cybertruck’ın Oyuncak Versiyonu Artık Satışta. Hayranı olduğumuz Otomobiller, Pick-Up’lar, otobüsler kamyonlar ve daha birçok dört tekerlekli araçlar hayatımızda olmalı deriz zaman zaman. Çünkü bu araçların hayranı olmak bunu gerektirir. Herkes hayranı olduğu aracın sahibi olmak ister. Ancak o araçları satın almak için ciddi fiyatlar ödemek gerekir. Yine de sahip olmak istiyorsanız Tesla cephesinin canavarı olan Tesla Cybertruck’ın Oyuncak Versiyonu çıktığını bildirmek isteriz.

Tesla Cybertruck henüz üretimde değil. Buna rağmen hayran sayısı her geçen gün artıyor. Tasarımı ile Pick-Up tasarım algısını yerle bir eden Tesla bu anlamda yeni bir dönemin başlangıcı olarak kabul ediliyor. Tesla Zor işler başarmak ve pes etmemek adına çalışmalarını sürdüren bir lidere sahip. Bu durumda bu tarz araçların piyasa da olması da Elon Musk gibi adamların cesaretini temsil ediyor.

Hot Wheels Oyuncak konusunda İyi İşler Çıkarıyor

Hayran kitlesi artan etkileyici Pick-up’ın uzaktan kumandalı versiyonu da çok eğlenceli görünüyor. Oyuncağın üretim firması ünlü oyuncaklar üreten Hot Wheels oldu. Bu firma işin içindeyse bizi gerçekten eğlenceli zamanların bekliyor.

Yeni Oyuncak Daha Ucuz Ancak Daha Az Kaliteli

Firma bu oyuncağı aslında daha önce üretmişti. Geçtiğimiz yıl 400 dolar gibi bir fiyatla satışa çıkarmıştı. Çok olumlu geri dönüş alınan Tesla Cybertruck’ın Oyuncak Versiyonu ile alakalı ikinci bir satış gündeme geldi. Beklenen oldu ve Hot Wheels uzaktan kumandalı bu aracı tekrar satışa çıkardı. Ayrıca fiyatları da talebin çok olması nedeniyle 100 dolara indirdiğini açıkladı. Buna ek olarak talebin çok olması da şirketin maliyet düşürmesine neden oldu. Dolasıyla yeni çıkan Tesla Cybertruck’ın Oyuncak Versiyonu eskisine göre biraz daha az kaliteli. Bu da ilk araçta bulunan 4×4 özelliğinin ikinci araçta olmayacağı anlamına geliyor. Buna ek olarak led ışıklandırma ve direksiyon simidini andıran kontrol ünitesinde bulunan detaylar kaldırılmış. Ek olarak oyuncak seti içine bir ATV’de eklenmiş.

Bazı oyuncak otomobiller vardır her haliyle detaylarını en şekilde yansıtır. Bu otomobiller ince işçilik ile yapıldığı için ve çok fazla detay içerdiği için oldukça pahalı ve koleksiyonluk olarak satılmaktadır. Ancak Tesla Cybertruck için böyle bir şey söz konusu değil. Daha çok henüz üretilmemiş bir pick-up’ın tadını çıkarabileceğiniz ölçüde tasarlandı.

İkinci El Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here