Togg Havalimanında

Her detayı merak edilen milli otomobil Togg, İstanbul Havalimanı’nda ortaya çıkmasıyla büyük ilgi gördü. Şubat ayında ön siparişleri alınacak milli elektrikli aracın C SUV modeli İstanbul Havalimanı’nda sergileniyor. 5 Aralık ayı itibariyle sergilenen Togg’un C SUV modeli yerli yolcuların dışında yabancı yolculardan da takdir topladı.

Togg Akıllı Konsept Cihazı İle İstanbul Havalimanı’nda!

Togg

İlk defa Ocak ayında Amerika Birleşik Devletleri’nde Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2022’de Akıllı Konsept Cihazı tanıtılmıştı. Şimdi ise İstanbul Havalimanı’na konuk oldu. Teknoloji ‘Konsept Akıllı Cihaz’ olarak adlandırılıyor. Otomobil, dış hatlar arındırılmış salonda sergileniyor. Yolcular pasaport kontrol noktasından geçerek otomobili inceleyebiliyor.

Bununla beraber Togg bir ay boyunca İstanbul Havalimanı’nda sergileneceği söyleniyor. 15 Ocak 2023 tarihine kadar yolcular Togg’u görme fırsatı bulacak. Ayrıca Togg’un özellikle fiyatının merak edilmesinin yanında; yerli ve yabancı yolcular Togg’la birlikte bolca fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmiyor.

Togg Havalimanı'nda sergileniyor

Aynı zamanda Türkiye’deki yerel haber kanallarının yolcularla yaptığı röportajlarda ise; turistler Togg hakkındaki düşüncelerini söyledi. İstanbul’u ziyarete gelen turistlerden birkaçı otomobili beğendiklerini, dış görünüşünün ünlü bir otomobillere benzediğini ya da almayı düşündüklerini dile getirdiler.

Kısaca Konsept Akıllı Cihaza değinilirse, Togg’un vizyonunu oldukça yansıtıyor. Ayrıca Togg’un yapısına saygı duyan dinamik ve yenilikçi bir fastback’tir. Son olarak Uluslararası teknik yeterlilik testlerinin tamamlanmasından sonra Togg, 2023 yılının ilk zamanlarında C segmentindeki elektrikli SUV ile pazara hazırlanıyor.

Togg’un CEO’sundan Açıklama Geldi!

Togg Deneyim Merkezleri Açıldı!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here