Gemlik fabrika açılışı sırasında Togg’un 2023 yılında satışa çıkacağının açıklaması yapılmıştı. Bunun yanında Togg için deneyim merkezlerinin oluşturulacağı bilgisi de verilmişti. Yerli otomobili satın almayı düşünenler bu merkezlere gelerek Togg’a dair yakından bir deneyim yaşayabilecek.

Togg Deneyim Merkezleri Hangi Bölgelerde Açılacak!

Yapılan açıklamada 7 bölgede 20 deneyim merkezi oluşturulacağı söylendi. Togg’un açtığı iş ilanları sayesinde deneyim merkezlerinin hangi bölgelerde olacağı netleşmeye başladı. Ayrıca söz konusu iş ilanlarında yer alan iller İstanbul, İzmir, Adana ve Ankara’dır. İlana göre deneyim merkezlerinde çalışmak üzere danışmanlar aranıyor.

Deneyim merkezlerinin ilk adresi ise İstanbul Zorlu Center! İlk açılan bölge ise İstanbul Avrupa yakasında bulunan Zorlu Center oldu.

Son olarak deneyim merkezlerinde ilk C-Suv modeli alıcılarla tanıştırılacak. Ardından Togg’a dahil olacak araç modelleri ise; C Sedan, C XCoupe, B Suv, C MPV’dir.

togg

Yerli Otomobilin Fiyatı Ne Kadar Olacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ön satış ve sipariş şartları vakti geldiğinde şirket tarafından açıklanacaktır. Tabii en çok merak edilen konulardan biri de aracın fiyatı ne olacak? Togg’un fiyatının piyasa şartlarında rekabetçiliğini sağlayacak şekilde tespit edileceğine babayiğitlerle birlikte karar vereceğiz. Önümüzdeki senenin mart ayı sonunda pazara çıkacak bir ürünün fiyatının bugünden ilanı zaten hem doğru hem de mümkün değildir. Sanıyorum ön satışın başlayacağı şubat ayında Togg’un fiyatı da açıklanacaktır” açıklamasını yaptı.

TOGG KREDİSİ

TOGG’UN RENKLERİ BELLİ OLDU

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here