“En Güzel İç Mekana Sahip Arabalar II” adlı içeriğimde sizlere çok farklı araç markaları ve modelleri göstereceğim. Eskiden otomobil markaları, spor araçlarının iç tasarımlarına çok fazla önem vermemekteydi. Fakat gelişen teknoloji ve yükselen rekabet, otomotiv dünyasını da etkiledi. Böylece markalar, birbirlerinden farklı yeniliklere ve tasarımlara imza attı.

Pagani Huayra LampoEn Güzel İç Mekana Sahip Arabalar II

Pagani, en gözde spor otomobillerini üretmeyi başarmaktadır. İtalyan otomobil üreticisi, şüphesiz son yirmi yılın en havalı spor otomobil iç tasarımına sahip araçlarını üretmektedir. Kabinin içine ilk baktığımız zaman karşımıza son derece lüks ve şık bir tasarım çıkmaktadır. Arabanın içinde yoğun olarak deri ve karbon parçalar kullanılmıştır. Ayrıca Kabin içindeki LED’ler, sürücünün kendi iç rengini oluşturmasına izin verecek şekilde yapılandırılabilirdir.

Aston Martin One-77En Güzel İç Mekana Sahip Arabalar II

İngiliz otomobil üreticisi Aston Martin birbirinden şık tasarımdaki araçları üretmektedir. Ayrıca Aston Martin birçok farklı tasarıma ve yeniliğe de imza atmaktadır. İngiliz otomobil üreticisi, One-77 modelinden sadece 77 adet üretmiştir. Böylece çok özel ve nadir bir otomobil modelini piyasaya sunmuştur. Otomobilin iç tasarımına baktığımız zaman karşımıza dikkatlice hazırlanmış, şık bir iç kabin çıkmaktadır. Ayrıca yoğun bir deri kaplaması mevcuttur. Fotoğraflarda gördüğümüz aracı örnek aldığımız zaman aracın iç kabinin oldukça ferah olduğunu hissediyoruz. Özellikle spor otomobillerde olan sıkışık iç tasarım ve dar oturuş pozisyonu, bu araçta yoktur. Böylece İngiliz otomobil üreticisi Aston Martin, farkını ortaya koymaktadır.

İkinci El Aston Martin İlanları

Lamborghini Sian RoadsterEn Güzel İç Mekana Sahip Arabalar II

“En Güzel İç Mekana Sahip Arabalar II” içeriğimizin sonuncusu İtalya’dan gelmektedir. Savaş uçağı kokpitinden esinlenilerek tasarlanan Sian Roadster’ın tasarımı, listemizdeki en sade iç mekanlardan biridir. İtalyan otomobil üreticisi Lamborghini, spor otomobil dünyasına yol veren üreticilerden biridir. Bu yüzden Lamborghini’nin ürettiği otomobiller, birçok markaya yol gösterici  olmaktadır. İtalyan Spor otomobil üreticisi Lamborghini, birbirinden hızlı ve aykırı tasarımlı araçları üretmektedir. Bugün, listemizdeki araba Lamborghini’nin Sian Roadster modelidir. Model dış ve iç tasarımı ile gönülleri çelmeyi başarmaktadır. Ayrıca eskiden beri alıştığımız spor otomobillerin sade tasarımına bu otomobilde rastlıyoruz. Böylece İtalyan otomobil üreticisinin, geçmişinden kopmadığını da anlayabiliyoruz.

İkinci El Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here