Markaların En Popüler Cabrio Modelleri… Bazı insanlara göre Cabrio otomobiller en gereksiz araba modelidir. Fakat bazı insanlara göre de Cabri otomobiller tamamen bir yaşam tarzıdır. Geçmişten günümüze bütün otomobil üreticilerinin tek bir hedefi vardır. Bu hedef daha fazla satış rakamına sahip olmaktır. Bu yüzden otomobil üreticileri, birçok farklı modelde ve özellikle araç üretmektedir. Özellikle son yıllarda Cabrio otomobil modellerine olan ilgi azalmaktadır. 1950 ve 60’lı yıllara baktığımız zaman neredeyse aklımızda kalan bütün araçlar cabrio’dur. Fakat günümüzde değişen yaşam tarzları ve ihtiyaçlardan dolayı insanlar cabrio modellere sahip olmak istememektedirler. Bugünkü listemizdeki araçlar, günümüzdeki en havalı ve popüler cabrio modelleridir.

LaFerrari ApertaMarkaların En Popüler Cabrio Modelleri

Neredeyse bütün otomobil tutkunlarının hayallerindeki araba markalarından biri de Ferrari’dir. İtalyan otomobil üreticisi Ferrari, ürettiği modeller ile insanların aklını başından almayı başarmaktadır. Özellikle kırmızı renk denildiği zaman aklımıza direkt olarak Ferrari gelmektedir. Ayrıca göreceli olarak kişiden kişiye değişse de Ferrari, en karizmatik ve şık otomobilleri tasarlamaktadır. LaFerrari Aperta, İtalyan otomobil üreticisinin 70.Yıldönümünü simgelemektedir. LaFerrari Aperta, 6.2 litrelik V12 motoru ve F1’den türetilmiş KERS teknolojisi sayesinde 950 beygir güç üretmektedir.

İkinci El Ferrari İlanları

Lamborghini Huracan Performante SpyderMarkaların En Popüler Cabrio Modelleri

Lamborghini’nin pist odaklı V10 motorlu süper otomobili olan Huracan, Cabrio versiyonu ile otomobil dünyasını farklı yönlere doğru çekmektedir.  5,2 litrelik V10 motorundan çıkan güç ve egzoz sesi, rekabeti arttırmaktadır. İtalyan otomobil üreticisi Lamborghini, tasarım ve motor varyasyonlarını oldukça iyi yapmaktadır. Ayrıca başarısı da kanıtlanmıştır. Birbirinden keskin tasarımlara sahip olan spor otomobiller, çok farklı ve şaşırtıcı derece güçlerdeki motorlara sahiptir. Böylece hem hızlı hem de kusursuz bir tasarımda araç ortaya çıkmaktadır. İtalyan otomobil üreticisi Lamborghini’nin ürettiği Huracan Performante Spyder, listemizdeki en önemli cabrio araçlardan biridir.

Mercedes-AMG GT R RoadsterMarkaların En Popüler Cabrio Modelleri

“Markaların En Popüler Cabrio Modelleri” içeriğimizin en son modeli Almanya’dan gelmektedir. Bana göre Alman otomobil üreticilerinin en başarılısı Mercedes’tir. Bunun en önemli sebebi; her kulvar, kategoride rekabet edebilmesidir. Mercedes-Benz’in ürettiği araçları incelediğim zaman birçok farklı modele sahip olduğunu görüyorum. Örnek olarak aile, hobi, spor otomobiller ve onlarca farklı ticari araç modelleri ile rekabeti arttırmaktadır. Ayrıca bütün araç modellerinde de rakiplerinden daha başarılı olmaktadır. Mercedes-AMG GT R Roadster, sadece 750 adet üretilmiştir. 585 beygir gücünde V8’e sahip olan AMG GT R Roadster, Nürburgring Nordschleife pistinde gerçekleştirilen hız rekoruna sahiptir.

İkinci El Mercedes AMG GT İlanları 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here