Cristiano Ronaldo, Antrenman Yerine Ferrari Almaya Gitti!

0
998

Cristiano Ronaldo, Antrenman Yerine Ferrari Almaya Gitti! Geçtiğimiz günlerde başarılı Portekizli topçu Cristiano Ronaldo, Ferrari‘nin resmi Twitter hesabında görüntülendi. Futbolcunun Ferrari genel merkezini ve montaj fabrikasını ziyaret ettiği söylendi. Ayrıca  şirket başkanı John Elkann da dahil olmak üzere şirketin üst düzey yetkilileriyle görüştü.

Cristiano Ronaldo, Antrenman Yerine Ferrari Almaya Gitti!Ferrari, 2018’de bir ve iki koltuklu Monza Spider’ın iki çeşidini tanıttı. Ayrıca toplamda sadece 500 adet üretileceğini de açıkladı. Fakat daha fazla detay bildirilmedi. Haberimizin detayına gelecek olursak Ronaldo’nun Ferrari’ye neden gittiği merak edilmektedir. Bazı haberlere göre başarılı futbolcu, Spider SP2’yi satın aldı. Fakat resmi bir açıklama yapılmadı. Geçtiğimiz yıllarda Meslektaşı Zlatan Ibrahimovic, siyah gövde rengi Ferrari Spider’ı almıştı. Ayrıca Formula 1 yarışçısı Max Verstappen de bu otomobili tercih etmiştir.

Ferrari Monza SP2 Spider ÖzellikleriCristiano Ronaldo, Antrenman Yerine Ferrari Almaya Gitti!

Portekizli oyuncu, otomobil için yaklaşık olarak 2 milyon dolar ödedi. Ayrıca Futbolcu, arabayı almak için antrenmanına gitmedi. Bu aralar Juventus’ta oynayan futbolcu, yeni rekorlara da imza atmaktadır. Bu yüzden kulüp başkanı Andrea Agnelli tarafından bir ceza verilmeyecek. Monza SP2, geçmiş ile geleceğin bir karışımı olarak ortaya çıkmaktadır. Ayrıca başarılı İtalyan otomobil üreticisi Ferrari’nin çıkardığı en etkili spor otomobillerden biridir. Bu süper otomobil, 810 beygir güç üreten 6.5 litrelik bir V12’ye sahiptir. Ayrıca 7 vitesli otomatik şanzımana sahiptir. Ayrıca geçtiğimiz yıllarda başarılı futbolcu Cristiano Ronaldo, Bugatti Centodieci sahibi olmuştur. Bu araç için yaklaşık olarak 9 milyon dolar ödemiştir. Cristiano Ronaldo, Antrenman Yerine Ferrari Almaya Gitti! Başarılı futbolcu, bu arabadan alacağı keyif, antrenmanlardan daha fazla olacağı kesindir.

İkinci El Ferrari İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here