BMW, Kith tarafından modifiye edilen ve Ronnie Fieg Edition olarak adlandırılan titizlikle restore edilmiş bir E30 M3 ile birlikte yeni sınırlı üretim BMW M4 Yarışması video görüntülerini yayınladı. Bir defaya mahsus E30 M3, bir avuç benzersiz ‘Kith’ dokunuşuna sahip olmadan önce tam bir somun ve cıvata restorasyonu için arabayı Almanya’daki BMW Classic’e gönderen New York’tan BMW tutkunu Ronnie Fieg için yapıldı.

BMW M4 Yarışması

BMW, modelin resmi lansmanından sadece birkaç hafta sonra yeni BMW M4 Yarışması için ilk özel versiyonunu sunuyor. Bu Kith’in yeni M4 Yarışması. Dünya çapında sadece 150 örnekle sınırlı olan M4 Competition’ın yeni özel baskısı, benzersiz dış ve iç tasarım detaylarına sahip yaşam tarzı markası Kith ile birlikte oluşturuldu.

Kith’in yeni BMW M4 Yarışması’nın orijinal M3’e övgüde bulunduğunu söyleyebiliriz. Resimlerde gördüğünüz kırmızı örnek, orijinal olarak BMW E30 M3’te kullanılıyor. BMW M4, artık normal araçlar için mevcut olmayan aynı Cinnabar Kırmızısı tonunda tamamlanmıştır.

BMW M4 Yarışması, Kith Edition Ve E30 M3 Ronnie Fieg Edition Buluşuyor

Sınırlı sayıda üretilen M4 Yarışması ile ilgili diğer ayrıntılar arasında klasik M çizgileriyle birleştirilmiş siyah bir Kith logosu bulunuyor. Logo çevresinde klasik açık mavi, koyu mavi ve kırmızı renklerde ekstra bir halka bulunan değiştirilmiş bir BMW rozeti yer alıyor. Müşteriler ayrıca Dondurulmuş Siyah, Dondurulmuş Koyu Gümüş ve Dondurulmuş Parlak Beyaz mat boyalar arasından seçim yapabilecekler.

BMW M4 Yarışması

Yeni M4 İç Kabin Tasarımı

BMW, bir seçenek olarak gri Kith yazılı ve tavan yüzeyine dokunmuş M şeritli bir karbon fiber tavan paneli sunacak. Yeni M4 Yarışması by Kith’in iç mekanı, etkileyici bir sonuç için siyah Merino deri döşemeye açık mavi ve kırmızı ekleyen bir çift üç renkli M Carbon kova koltuklara sahip. Kith yazısı ayrıca ön ve arka koltuk başlıklarının siyah derisine kabartılır ve merkez konsolda özel bir rozet bulunur.

Yeni M4 İç Kabin Tasarımı

Standart bir M4 Competition’a kıyasla görünümün altında hiçbir şey değişmedi; güç hala 503 HP (510 PS) ve 479 lb-ft (650 Nm) tork üreten ikiz turbo 3.0 litrelik altı silindirli bir motordan geliyor. BMW, tıpkı normal M4’te olduğu gibi, M xDrive dört tekerlekten çekiş sistemini bir seçenek olarak sunacak.

Kith’in kurucusu Ronnie Fieg, E30 M3’ün el değmemiş bir örneğine sahip olan büyük bir BMW meraklısıdır. Kith, tüm mağazalarında çevrimiçi olarak 96 parçalık özel olarak tasarlanmış kıyafet ve aksesuar koleksiyonu sunuyor.

BMW M’nin başkanı Markus Flasch , “Ronnie Fieg ve Kith ile kurulan bağlantı, BMW M GmbH için orijinal BMW M3 ile bu ikonik model serisinin altıncı neslinden yeni BMW M4 Competition Coupé arasındaki boşluğu doldurmak için harika bir fırsat” dedi.

İkinci el BMW ilanları

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here