Bentley Birleşik Krallık (UK) müşterileri için araçlarını çevrimiçi olarak satın alması adına bazı ek avantajlar getirecek seçenekler sağlıyor. Bentley için UK pazarı kaçınılmaz fırsatlar sunuyor, bununla birlikte lüks arabalarını en çok sattığı yerlerden biri olma ünvanına sahip. Günümüz koşullarında Covid-19 pandemisi ile birlikte insanların evlerinden çıkmadan güvenli bir şekilde internetten araba satın alması olası bir durum. Bir çok ünlü otomotiv üreticisi bu özelliği müşterilerine sunuyor. Tabi ki bu sunumlar her ülke ve pazarı için geçerli değil. Bu sefer de Bentley bu uygulamayı UK pazarı için sundu. Gelin detaylarına birlikte bakalım.

Bentley UK Müşterileri İçin Çevrimiçi Pazar

Bentley, model başına 10 milyar olası ürün yapılandırması sunduğunu iddia ediyor. Tüm bu seçeneklerden kurtulmaya yardımcı olmak için, marka artık çevrimiçi olarak sunulacak olan devreye alma hizmetleri sunuyor. Hizmet bire bir çevrimiçi araç tanıtma oturumları ve dijital olarak devreye alınmış randevuları içeriyor. Size bir araba galerisine gittiğinizde sunulan birçok seçenek burada online olarak sunuluyor.

Bentley UK Müşterileri İçin Çevrimiçi Pazar

Bentley’in İngiltere bölge direktörü Sarah Simpson’a göre, fikir, Bentley’nin Birleşik Krallık’taki müşterilerinin Continental GT, Bentayga veya Flying Spur’larını, koronavirüs salgını nedeniyle ülkedeki galerilerin kapanmasına rağmen tam istedikleri gibi inşa etmelerine yardımcı olacak.

Bölge direktörü Simpson, “Dijital Devreye Alma Deneyimimiz, dijital kanallar aracılığıyla kişisel ilişkimizi sürdürüyor ve müşterilerimizin kapsamlı Bentley seçeneklerinde, eğitimli uzmanlarımızdan biriyle birlikte gezinmesine yardımcı oluyoruz. ” dedi. “Aynı zamanda, satışın en başından, özel Bentley’lerini ilk kez kullanana kadar güvenli ve uyumlu bir COVID deneyimi sağlıyoruz.” sözlerini de ekledi.

Şirkete göre, uzmanlarla yapılan ayrıntılı tartışmalar sayesinde müşteriler, yaşam tarzlarına, tasarım tercihlerine ve isteklerine tam olarak uyan Bentley’i seçme konusunda yardım alacaklar.

Simpson, “Müşterilerimiz, kendi evlerinin rahatlığındayken, heyecan verici ve ilham verici bir süreçle Bentley’in olağanüstü dünyasını deneyimlemeye devam edebileceklerinden, kendi zevklerine uygun bir araba sipariş edebileceklerinden emin olabilirler.” dedi.

Bentley UK Müşterileri İçin Çevrimiçi Pazar

Tüm bunlar, Bentley müşterilerinin ulusal bir kilit altında olan ve yalnızca 6 Ocak’ta 62.000’den fazla yeni virüs vakasının bildirildiği Birleşik Krallık’ta mümkün olduğunca güvende kalmasına yardımcı olmak için tasarlandı.

İkinci El Bentley İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here