Audi RS Q8 sportif araç ABT Motor Kontrolüne sahiptir. Audi, RS Q8 ile bugüne kadarki en etkileyici aracını geliştirdi ve onu ustaca RS ailesinin tepesine yerleştirdi. Standart versiyonun özellikleri, sürüş deneyiminin çok önemli olduğu müşteriler için şimdiden etkileyicidir. 4.0 litrelik V8 TFSI motor, 600 hp (441 kW) ve maksimum 800 Nm tork sağlar. Fabrikada maksimum 250 km / saat ve hız 305 km / saate çıkarılabilir.

Daha da fazla sürüş keyfi için mühendisler, ek olarak 100 hp ve 80 Nm’lik bir performans yükseltmesi geliştirdiler. Yüksek teknolojili kontrol ünitesi ABT Motor Kontrolü sayesinde, RS Q8 artık 700 hp (515 kW) ve 880 Nm sunuyor. 310 ve hatta 315 km / saate çıkan VMAX da mevcuttur. Daha fazla performans mı istiyorsunuz? Bu durumda, ABT Power S performans yükseltmesi 740 hp (544 kW) ve 920 Nm ile sunulur.

Audi RS Q8 Sportif Araç ABT Motor Kontrolüne Sahip

Audi RS Q8 Her Anlamda Sportif

İsteğe bağlı ABT egzoz sistemi sayesinde, RS Q8 daha karizmatik bir sese sahip. Aracın her iki tarafındaki elektrikle kontrol edilen bir egzoz kapağı ve dört aktif boru, muhteşem bir rezonans yaratır. Entegre parazit borusu ve azaltılmış egzoz karşı basıncı sayesinde güç dağıtımı da fayda sağlar. Aynı zamanda gözler için bir ziyafet: Otomobil, gerçek karbon içeren 102 mm’lik dörtlü uç borulara sahip. Ek olarak, kabartmalı ABT logolu cilalı bir egzoz muhafazası ve arka etek için parlak siyah uç boru kapakları sunuyoruz.

Aracın dinamik performansını mükemmel bir şekilde görsel olarak vurgulayan karbon fiberden yapılmış bir arka spoyler ve çamurluk ekleri mevcut. Bu sayede araç sportif bir son dokunuş sergiliyor.

Audi RS Q8 Sportif Araç ABT Motor Kontrolüne Sahip

Özel bir SUV, özel tekerlekleri hak eder. Ve yüksek performanslı GR tekerleği kaza riskini en aza indirir. “Parlak siyah” renkli 23 inç ABT Yüksek Performans GR, nefes kesici görünüyor ve ek olarak, tekerlek süper hafif ve yine de son derece pürüzsüz çalışıyor. Bunun nedeni, jant yatağı hacminin yüzde 50’ye kadar azaltılmasına olanak tanıyan modern üretim sürecine sahiptir. Bu süreçteki uygulama flowforming teknolojisi olarak adlandırılıyor. Bu, daha ince duvar kalınlıklarını ve dolayısıyla aşırı sağlamlıkta ince bir tasarımı kolaylaştırır.

Son olarak, ABT Seviye Kontrolü gelişmiş yol tutuşu sağlar. Elektronik olarak ayarlanabilen havalı süspansiyonu ile RS Q8 daha da büyük bir etkiye indirilebilir.

İkinci El Audi İlanları

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here