ABT yüksek performanslı tekerlek teknolojisi sayesinde, akış şekillendirme ve dövme teknolojisi % 40’a kadar daha hafiftir. 19, 20, 22 veya hatta 23 inç? Büyük jantlara yönelik trend devam ediyor ve SUV satış patlamalarıyla daha da güçleniyor. Sonuçta, tekerleklerde aracın artan boyutlarıyla orantılı olmalılar ve güzelce doldurulmuş tekerlek kemerleri son derece iyi görünmelidir.

ABT Yüksek Performanslı Tekerlek

Tekerleklerin iyi görünüşünün yanı sıra, teknik nedenlerden dolayı, çeviklik ve yol tutuşu sağlar. Araçlarda her zaman düşük yaylanmaz kütleler arzu edilmektedir. Bu ikileme bir çözüm, ABT Sportsline’ın % 40’a kadar daha hafif Yüksek Performanslı Tekerlekleriyle sağlanır.  Özellikle üstün performans arayan ve aynı zamanda mükemmel görünüm için çabalayan sürücüler için özel bir ürün grubu olarak oluşturuldu.

ABT Yüksek Performanslı Tekerlek Teknolojisi

Özel seri şu anda ABT High Performance HRGR ve ER-F tasarımlarını içermektedir. Yukarıda belirtilen modellerin üretiminde istisnasız özel hafif yapı yöntemleri kullanılmaktadır.

Dövme teknolojisine benzer avantajlar sunan yenilikçi akış biçimlendirme üretim süreci sayesinde, ABT Yüksek Performanslı  HR’yi  özellikle hafif olacak şekilde tasarlandı. Önemli malzeme yoğunluğu, büyük ölçüde azaltılmış duvar kalınlıklarına olanak sağlar. Böylelikle jant çukurunun hacmi yüzde 50’ye kadar azaltılabilir. Bu süreçte, döküm karkas parçaları ek bir üretim aşamasının parçası olarak açılır ve sıkıştırılır. Bu şekilde zarif bir tasarım gerçekleştirilebilir. Aynı zamanda, 22 veya 23 inç Yüksek Performanslı Tekerlek, mükemmel çalışma dengesi sayesinde hareket halindeyken bile ismine yakışır şekilde hareket eder. Boya için modaya uygun “koyu duman” tonu seçildi.

ABT Yüksek Performanslı Tekerlek Teknolojisi

High Performance GR, 20″ ‘de dövülmüş ve akış şekillendirme çarkı olarak 23″ ‘ de üretilmiştir. Karakteristik tasarım özelliği, güçlü içbükey çerçeve tasarımıdır. Daha küçük versiyon tamamen sportif “kara büyü” ile boyanırken, daha büyük versiyon “parlak siyah” veya “mat siyah” olarak mevcuttur. Bu iki yüzeyde, birincideki jant flanşı ve ikincisindeki yüzey de çekici bir kontrast için elmasla işlenmiştir.

Teknik olarak konuşursak, ABT Yüksek Performanslı ER-F, mükemmel ağırlık ve dengesini sunar. 9 kilogramın biraz altında olan 19 inçlik jant, döküm ER-C’den % 35 daha hafiftir. Bu, hem sürüş hem de frenleme sırasında yol tutuşu ve performansı önemli ölçüde iyileştirir.  Etkileyici tasarımı ve “kara büyü” rengiyle, tekerlek, katıksız yarış zevkini temsil ediyor.

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here