Audi S6 Sport Sedan 2021 

0
3073
AUDİ S6

Audi S6 yüksek performansı ve sportif sürüş dinamikleriyle E segmentindeki diğer rakiplerinden sıyrılmayı başarıyor. Güçlü motoru ve gelişmiş sürüş destek sistemleri ile oldukça keyifli bir sürüş deneyimi sunan Audi S6 lüks ve modern iç yaşam alanıyla konfordan ödün vermiyor. Amerika pazarı için özel olarak üretilen 2.9 litre V6 motora sahip Audi S6 Sport Sedan modelini inceledik.

Audi S6 Özellikleri 

AUDİ S6

444 PS güç ve 600 NM tork üreten 2.9 litre çift turbo destekli V6 motor Amerika pazarı için özel olarak üretiliyor. 0-100 hızlanmasını 4.4 saniyede tamamlayan Audi S6  maksimum 250 km hızla sınırlandırılmış. 

Sekiz ileri tiptronic şanzıman ve Quattro çekiş sistemine sahip olan S6 adaptif havalı süspansiyon sistemi ile çok daha konforlu hale getirilmiş.

Gelişmiş radar sistemleri ve sürüş destek asistanlarıyla oldukça güvenli bir sürüş deneyimi sunan S6 yeni nesil konfor ekipmanlarıyla kusursuz bir yolculuk deneyimi yaşatıyor. 

AUDİ S6

Hız sabitleme sistemi, gece görüş sistemi, şerit takip asistanı, acil durum asistanı, adaptif sürüş asistanı ve gelişmiş park asistanı gibi donanımları otomobilin çok daha güvenli ve konforlu olmasını sağlıyor 

HD Led Matrix farlar karşı şeritten gelen araçlara göre ışık şiddetini ayarlayıp yüksek görüş mesafesi sunuyor. Otomobilin önünde seyreden ve karşıdan gelen araçları algılayan adaptif far sistemi bu araçların dışında kalan alanlara yoğunlaşarak başka sürücüleri rahatsız etmeden maksimum aydınlatma sunuyor.

Sportif Sürüş Dinamikleri 

AUDİ S6

Elektromekanik direksiyon sistemi özellikle yüksek hızlarda sürücünün hakimiyetini sağlamasını ve aracı güvenli bir şekilde kontrol etmesi için özel olarak geliştirilmiş. Dinamik dört tekerlekten yönlendirme sistemi otomobilin keskin virajlarda ve dar alanlarda manevra kabiliyetini arttırıyor.

Ayarlanabilir sportif süspansiyonlara sahip olan S6 her türlü yol ve hava koşulunda güçlü yol tutuşu ve yüksek performans sunuyor. Darbe sönümleme teknolojisine sahip süspansiyon sistemi otomobilin her koşulda konforlu olmasını ve yolcuların rahat bir yolculuk deneyimlemesini sağlıyor.

Audi S6 Fiyat

Amerika’da Premium Plus donanım paketi 74.400 Dolar ve Prestij donanım paketi 81.100 Dolar’dan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Audi A6 İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here