Maserati Levante Hybrid 2021

0
2778
Maserati Levante Hybrid

Maserati Levante Hybrid yüksek performansı ve verimliliği bir araya getiriyor. Benzinli V6 versiyonundan %18 daha az yakıt tüketerek aynı performansı sergiliyor. Maserati Levante Hybrid modelinin özelliklerini, donanımlarını, performansını ve fiyatlarını inceledik.

Yeni Nesil Hybrid Sürüş Deneyimi

Maserati Levante Hybrid

Maserati Levante yeni nesil hybrid sistemiyle oldukça verimli ve çevre dostu sürüş deneyimi yaşatıyor. Standart 2.0 litre benzinli motor ve 48V elektrikli motorun bir arada sunulduğu hybrid sistem toplam 330 HP güç üretiyor.

Dört tekerlekten çekiş sistemine sahip olan Levante 0-100 km hızlanmasını 6 saniyede tamamlarken maksimum 240 kilometre hıza ulaşıyor. 50:50 ağırlık dağılımı ve adaptif süspansiyonlar Levante’nin çok daha güçlü ve dengeli bir şekilde yola tutunmasını sağlıyor.

Levante Hybrid 350 HP V6 versiyonuna kıyasla %18 daha az yakıt tüketerek aynı performansı sergiliyor. Otomobil frene basıldığında ve yavaşladığında otomatik enerji dolumu yaparak bataryasını dolduruyor.

Sport, Buz ve Off Road sürüş modları bulunan araç her türlü yol ve zeminde güçlü bir şekilde tutunarak performansından ödün vermiyor. Havalı süspansiyon sistemi otomobilin her an üst seviyede konfor sunması için özel olarak tasarlanmış.

Maserati Levante Hybrid – Teknoloji ve Konfor Bir Arada

Maserati Levante Hybrid

Lüks ve estetik bir iç mekana sahip olan Maserati Levante yeni nesil teknolojileri ve donanımlarıyla oldukça keyifli yolculuk deneyimi yaşatıyor. Yolcuların kendisini rahat ve özel hissedebilmeleri için iç yaşam alanının her noktasında üst kalitede malzemeler kullanılmış. 

Elektrikli derinlik ve yükseklik ayarı bulunan direksiyon ısıtma özelliği ile sürücünün özellikle kış aylarında rahat etmesini sağlıyor. Sade ve şık bir tasarıma sahip deri direksiyon üzerinde bulunan krom detaylar iç mekanın asilliğine uyum sağlamış.

Sürücünün rahat etmesi ve keyifli bir sürüş tecrübesi yaşaması için gerekli olan tüm teknolojiler ve donanımlar sunuluyor. 

Isıtma ve soğutma özelliği bulunan elektrikli koltuklar, start stop sistemi, adaptif süspansiyon sistemi ve sürüş seçenekleri; hız sabitleme sistemi, şerit değiştirme ikazı, çarpışma önleme sistemi ve eğim iniş destek asistanı sürücünün rahat etmesini ve güven içerisinde olmasını sağlıyor.

Maserati Levante Hybrid Fiyat

Hybrid modelinin satış fiyatının önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

Maserati İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here