Yeni AUDI S3 İnceleme Ve Test Sürüşü

0
1667
audi s3 inceleme

AUDI S3 inceleme. Yeni S3, A3 dışındaki bir diğer hatchback ürünü. Güncellenmiş bir motora ve yepyeni bir iç mekana sahip olan S3’ün neler sunduğunu sizler için inceledik.

Motor Özellikleri

S3, yedi ileri otomatik şanzıman aracılığıyla dört tekerleğin tamamına güç gönderen turboşarjlı 2.0 litrelik benzinli bir motor kullanıyor. Toplamda, 306bhp ve 400Nm tork üretiyor, bu da 0-100 km için 4.6 saniyelik bir zaman ve 250 km maksimum hız sağlıyor.

Gövde standart olarak 15 mm alçaltılmış, ancak amortisör ayarları üzerinde daha fazla kontrol sağlamak için isteğe bağlı S spor süspansiyon bir yükseltme olarak takılabiliyor. 

Sürüş Keyfi

S3, performansını mükemmel bir şekilde kümelenmemiş olarak sunuyor. Audi’nin quattro dört tekerlekten çekiş sistemi ile, koşullar ne olursa olsun düz ve dar yolda kalmanızı sağlayan mükemmel tutuş seviyeleri var. 

Direksiyon da hoş bir şekilde ağırlıklandırılırken, frenler S3’ü kademeli olarak durma noktasına çekmede çok etkili.

audi s3

Nasıl Görünüyor?

AUDI S3 büyük bir ön ızgara ve ambleme sahip. Böylece arabanın gösterişli olması sağlanmış. Ayrıca arabadaki ince dokunuşlar otomobile agresif bir görünüm de sağlamış durumda. Ark tarafta bulunan dörtlü egzoz ise S3’ün nasıl bir performans vereceğini önceden size anlatıyor.

AUDI S3 İnceleme İç Dizayn

S3’ün kabini oldukça iyi işlenmiş. Çok sayıda üst düzey malzeme kullanılmaktan da kaçınılmamış. AUDI serilerinin diğer otomobilleri ile karşılaştırıldığında içinde hem sportifliği hem de konforu daha fazla hissediyorsunuz. Büyük bir dokunmatik ekrana sahip araç, bunun yanında mükemmel bir sanal kokpit deneyimi de sunuyor. Sürücü yolu izlerken bu alanı da oldukça rahat bir şekilde kullanabiliyor.

audi s3 iç mekan

Karar

AUDI S3, dört tekerlekten çekişin güvenliğini şaşırtıcı derecede pürüzsüz kullanan ve benzinli motorun gücü ve performansı ile çok iyi performans sağlayan başarılı ve çok yönlü bir kompakt spor otomobildir.

2. El Araba İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here